Ubud

4 years ago

Ubud! Som jag längtat efter denna destination. Har verkligen drömt i åratal om att resa hit. Inser ju att jag inte kommer hinna en bråkdel av allt jag vill uppleva här. Yoga, healing, vandring, vattenfall, ja maten, allt!! Finns så otroligt mycket härligt här.

Ubud

Jag nöjer mig med att vi precis har checkat in på ett väldigt härligt litet ställe The Damayanti

Ubud
Ubud
Ubud

Med supergod frukost, yoga varje morgon och helt magiska rum.

Ubud
Ubud
Ubud

Tiza som driver detta ställe är från New York och en magisk person i sig. Kan verkligen rekommendera denna plats. Bäst hittills!

Ubud
Ubud
Ubud
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.