Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sista dagarna i Uluwatu | February 16, 2020 | The Way We Play

Sista dagarna i uluwatu

3 years ago

Nu har vi lämnat Uluwatu för nästa stop, Ubud. Vi spenderade 1 vecka i Uluwatu och det var verkligen en upplevelse. Vi åt god mat, försökte ta oss runt på bästa sätt för att slippa åka vanlig bil och badade en hel del. Trafiken här är hemsk. Med en liten 1 åring får jag hjärtstillestånd varenda gång vi ger oss ut på vägarna. Vänstertrafik och alla vägrar bilbarnstol. Jag vägrar moppe och vi har hittat lite olika förare som faktiskt haft bilbarnstol och då försökt att åka med dom så gott det går. Mina nerver klarar inte riktigt trafiken här.

Sista dagarna i Uluwatu

BUKIT Café Uluwatu

Sista dagarna i Uluwatu
Sista dagarna i Uluwatu
Sista dagarna i Uluwatu

Middag i solnedgången på hotellet MU

Sista dagarna i Uluwatu

Lunch på Cashew Tree

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.