Semesterlunket och en favoritklänning

2 years ago

Nu har vi varit här på Bali i 20 dagar. Så lång tid på samma plats eller ja vi är ju inte på samma plats hela tiden utan flänger mellan boenden en hel del. Det är liksom det sättet vi upptäcker denna plats på, olika boenden och restauranger. Det blir ju inte alls lika mycket äventyr och upptäckande på volley pga att vi har en 1 åring med oss. Det är lång tid som vi varit här och jag måste säga att det är först nu jag verkligen kommit in i lunket och känner lugnet. Vi är fortfarande kvar i Ubud och om 2 dagar ger vi oss av till resans sista destination, Canggu.

Semesterlunket och en favoritklänning

Har skaffat mig en ny favoritklänning som ni kan kika på här – ett äkta kap!

Semesterlunket och en favoritklänning
Semesterlunket och en favoritklänning
Semesterlunket och en favoritklänning

Älskar att gå i flipflop hela dagarna här.

Semesterlunket och en favoritklänning

Tänker att denna klänning kommer vara fin till våren i Stockholm. Ihop med sneakers och jeansjacka.

Semesterlunket och en favoritklänning

Jag har den i strl L för att få lite vidd i den. Den är tunn och skön i materialet.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.