Nusa dua

2 years ago

Nu har vi lämnat kusten i Nusa Dua och åkt över till andra sidan, Uluwatu heter det där vi är nu. Vi var väl inte helt sålda på Nusa Dua, det var väldigt smidigt att vara där med barn för det ligger många stora hotell på rad längst med stranden och allt är byggt och upplagt just för barnfamiljer. Perfekt start för oss efter en lång flygresa men ganska opersonligt, inte jättegod mat osv. Inte alls vår stil på resmål egentligen men det var skönt att komma ut till kusten och havet som första stop på denna resa. Och, som tur va fick vi tips om att besöka Manarai Beach – väldigt härligt ställe som både hade pool och strand, god mat och allmänt trevligt. Vi spenderade våra sista dagar där och jag kan verkligen rekommendera lunchen där.

Nusa Dua
Nusa Dua
Nusa Dua
Nusa Dua

Vi kör enbart armpuffar på Bennie. Tycker det funkar så bra och mycket enklare att bada med henne än när vi testat badring. Sen även full mundering med UV-hatt och dräkt 

Nusa Dua
Nusa Dua
Nusa Dua
Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.