Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
När man går och kollar till sitt sovande barn | February 19, 2020 | The Way We Play

När man går och kollar till sitt sovande barn

2 years ago


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
När man går och kollar till sitt sovande barn
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Ett sovande litet hjärta. Vad är det med den här stunden, när man går och kollar till sitt sovande barn en tidig kväll – som gör att känslorna är så splittrade i en? Jag känner ett total lugn, stillsam fridfullhet och en kärlek som inte ens finns för den är ju så oändlig och pågående och större än man någonsin anat. Stark och glad och okomplicerad. Det mest självklara jag någonsin har fått uppleva i detta liv.

Samtidig gör det så ont, svider till. Jag känner en oro över henne och mitt eget hjärta känns lite trasigt. Ett fridfullt sovande barn gör något med en och det är en känsla jag aldrig känt innan. Kluvenheten. Jag har tusentals sådana här bilder i min telefon pga jag så många gånger känt att jag vill fånga just denna stund med henne. En stund jag inte delar med henne utan en stund jag har med mig själv tillsammans med mitt splittrade sinne. Låt mig få finnas för dig för alltid. Det är vad jag vill säga till henne. Jag vill, där och då, i den stunden att hon ska veta det för jag undrar vad hon drömmer. Jag undrar om hon är trygg där inne i oändlighetens bubbla och jag vill vara med henne där inne och hålla hennes lilla hand och visa att jag finns. Jag klappar henne lätt på kinden och viskar jag älskar dig. Samtidigt som jag njuter av att hon sover och att kvällen fortsätter i stillhet. En sovande bebis är lugnet självt och en sovande bebis mamma är sårbarhet i dess renaste form. Låt mig få finnas för dig för alltid.

Anna · 2 years ago
Precis så ❤️

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.