Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Lyx vs budget | February 23, 2020 | The Way We Play

Lyx vs budget

2 years ago

Det finns tre stycken accessoarer som sticker ut lite extra nu. Jag har hittat både dyra och billiga alternativ. Tycker de känns som budgetalternativen här är kvalitativa.

Lyx vs budget
Lyx vs budget

Den påsiga it-kuvertväskan kan väl ändå inte undgått någon. Så fin! Bottega till vänster och Arket till höger.

Lyx vs budget
Lyx vs budget

Mules med flip flop-tå är verkligen en het trend. Ett perfekt exempel på en accessoar du antingen faller för eller dissar totalt. Vad tycker ni? Jag känner att den växer på mig och kan i skrivande stund tänka mig en vår med tårna fria i denna lilla sandal. Vänster Toteme och höger Flattered

Lyx vs budget
Lyx vs budget

90-talet lyser med sin närvaro och med sina breda bälten! Jag har aldrig varit en person som bär bälte men kan nu tänka mig ett i denna breda modell, hårt åtdraget i midjan över en lös kavaj. Vårens look! Vänster för Stylein och höger för Zara

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.