Mellanläge

4 years ago

Just nu är det mesta lite stressigt. Jag anstränger mig verkligen för att inte brytas ner av stressen för jag orkar inte det. Vill hellre må bra och vet att denna stressiga situation bara är tillfällig. Vi håller på att packa ner hela vårt hem, för att magasinera, samtidigt packar vi för att åka 1 månad till Bali plus planerar lite olika grejer som behöver fixas i vårt nya hem. Plus jag är tillbaka och jobbar heltid och har fullt jobbschema hela januari.

MEN det är inte synd om oss och jag klagar inte. Snart är vi på världens härligaste semester som jag drömmer lite om varje dag och det får mig att orka detta. Och det är inte synd om oss ändå för vi håller på att flytta och det ska bli så kul! Jag älskar att flytta och packa lådor egentligen. Den utrensning som görs i samband med flytt är så nödvändig och jag känner mig lite lättare för varje dag som går. Ju fler lådor som packas, saker skänks, säljs, slängs osv. Älskar det!

 

Mellanläge

Vår stabila flytthjälp. River mest ut allt vi packar.

Mellanläge

Jag i en hiss på väg på möte. Rock från förra året, H&M.

Mellanläge

Fina fluffiga väskor som kommer i vår från Stand.

Mellanläge

Nytt datorfodral från The Case Factory.

Mellanläge

Nytt mån-örhänge från Blue Bille.

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.