Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Vattnet går! | December 23, 2019 | The Way We Play

Vattnet går!

3 years ago

Hej!

Oj va det har varit svårt för mig att få tid att kika in här de senaste veckorna. Tiden har inte räckt till men känner att jag tar ta nya tag 2020. Idag är det exakt 1 år sedan min förlossning drog igång. Vill ni höra exakt i detalj hur det gick till? In och lyssna på podden Vattnet Går med Nina Campioni. Verkligen en ära att få gästa den podden då det varit min favoritpodd länge <3

Vattnet går!

Finns där poddar finns osv

Julia Stridh

Julia Stridh

Julia Stridh jobbar som stylist och kreativ konsult. Hon lever ihop med sin man och dotter Benedetta på Södermalm i Stockholm. Julia skriver om mode, skönhet och inredning och väntar nu sitt andra barn.