Bachelorette

2 weeks ago

Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette
Bachelorette

För ett par veckor sedan överraskade mina bästa vänner mig med en möhippa. Det är ju märkligt det där att man vet att den ska komma men ändå kan bli så totalt tagen på sängen, eller på kontorskanten i mitt fall. Dagen och kvällen var fylld med bara en massa härligheter som passade mig. Vi fick så mycket tid, skratt och dans ihop att det går att leva på en lång tid framöver. Tänka att jag har så fina vänner i mitt liv. Det är en av de saker jag är som mest nöjd med just nu. Att jag vet vilka jag har, var jag har dom och vad vi betyder för varandra. Det känns också som vi vuxit ihop och kommer fortsätta våga utvecklas ihop.

Tack för att ni är ni och ett minne för livet.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com