Pinterest lately

2 months ago

Pinterest lately

Jag kanske har berättat om att vi tittar på drömlösningar för huset framöver. Det är inte ens på skissblocket än men på drömbordet ligger utbyggnaden och jäser. I väntan på det så har vi bestämt att vårt lilla badrum på övervåningen ska bli mitt. Med alla crèmer och annat så ska jag få flytta upp. Nu har vi köpt spegelskåp och annat fint som ska sätta helheten. Visar sen.

Pinterest lately

När jag bestämde mig för att sy ett överdrag till soffan så fick den här bilden fungera som inspiration. Jag har inte kommit till själva syprocessen än men det blev lite sommarhuskänsla när jag kastade lakanen över rätt och slätt. Får ta tag i det där nu när hösten kommer.

Pinterest lately

Vi ska snart lämna in vår leasingbil så nu kan man drömma sig bort i ovanligt snygga och härliga bilar. Lär ju bli någon bra familjehybrid med mycket bagageutrymme men låt en kvinna drömma.

Pinterest lately

Jag har tänkt mkt på sommarens resande som man sett överallt i sociala medier och på alla man känner som sliter i sjukvården och på de verksamheter som är beroende av att vi på något sätt snart kan återgå till någon form av normalitet. Sen för att se det positiva i situationen istället för att förfäras över de som flugit över Europa som om det vore gröna linjen mot Skarpnäck tänker jag på alla dom som faktiskt stannat i Sverige och tycks ha hittat fantastiskt ställen och upplevelser. Kanske är det en uppsving vi får för egen turism och som får finnas kvar? Vad tror ni, känslig fråga eller hur?

Pinterest lately

Jag vill bara bädda rent, både metaforiskt och fysiskt. Hösten är en sån vädra upp period på alla sätt. Krispigt vitt är ju alltid en favorit.

Pinterest lately

Men apropå ev resande så tänker vi spara i några år (vänta ut pandemin) och sen göra vår bröllopsresa till New York under hösten. Kan inte tänka mig något drömmigare även om det känns avlägset nu.

Pinterest lately

Ibland frågar jag mig om det är såhär Elis rum kommer få se ut. Tänker på Christoffer Robins rum i Nalle Phu. Det här är ju minus allt plotter då såklart. Men ni är med mig va?

Pinterest lately

Sen går ju ohyggligt mycket tankekraft till bröllopet just nu. Vi har bestämt oss och lyckats få tag i en festlokal efter vår middag, vilket gör att vi får in allt vi önskat under samma dygn. Tänk hur det kan bli ändå. Idag ska John dit och fota och sen kan dekoreringsplanen sätta igång. Det är snart bara en månad kvar och en hel del kvar att göra. Men vi har ju det viktigaste, varandra, ringer, gäster och klänning så i vilket fall löser det sig ju. Kram ha en fin start på veckan

Louise · 2 months ago
Härlig läsning och fina bilder!

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com