Finish line

2 months ago

Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line
Finish line

Jag har tänkt skriva, flera dagar i rad faktiskt. Men jag kommer aldrig fram till nått vettigt att dela. Jag märker hur jag ser på hela sociala medier bubblan just nu. Jag är helt mätt. På allt och alla inklusive mig själv. Det här händer ibland när jag bloggar. Som om jag ifrågasätter hela grejen. Varför delat vi såhär, bilder på vardagen men små snärtiga captions? Jag förstår ju att det är egentligen precis sånt man vill läsa för jag är ju i regel likadan men det tar på nått vis emot just nu.

Vi har fortsatt vår sommar hemma. Det har vart så fint såklart,stökigt, långtråkigt, varmt, kallt, återupprepande och ja… som det ska va antar jag.
Jag har funderat mycket på världen, folks resor, pandemins effekter, åsikter om andra, allt som vi inte talar om, vänskap och hur man håller den vid liv, expanderande, behovet av att läsa mer, förstå mer. Jag suktar efter något jag inte riktigt kan sätta fingret på och jag känner stundtals att jag inte heller når fram här med det jag tänker eller det jag vill.

Kan vara så att jag behöver ändra format. Skärpa till innehållet. Komma med något mer läsvärdigt. Vi får se vad det blir. Förmodligen fortsätter det hagla ytliga och lättretade inköpslistor och inredningsinspiration, men ärligt är vi inte lite trötta på det?

Jag ser verkligen fram emot den här hösten, hösten är som mitt nyår. Det är rena vindar, varma tröjor och kraft att ta tag i saker. Jag ska nog bannemig ta tag i saker. Den här svackan blir nått bra ändå. Först ut får bli en lista över vad. Börjar redan ikväll.

Anna · 2 months ago
Jag förstår dina tankar till 100% Själv har jag valt att sluta med instagram, FB etc för jag märkte att det bara stressade mig. Men därför längtar jag alltid lite extra efter dina inlägg som täcker allt, både härligt ytlighet att få förlora sig lite i, djup och svåra tankar, inredning, middagstips, och hallå, hur goda ser inte de där rosmarindrinkarna ut, recept på dem tack! Snälla fortsätt precis så här ❣️

Lisa · 2 months ago
Jag gillar ditt format precis som det är! Det känns varmt, inspirerande, mysigt och äkta. Din bloggs stora styrka är att du faktiskt har ett sk ”vanligt jobb” och att bloggen därför blir en blandning av det vardagliga och jordnära. Älskar också dina inspirationsinlägg!

Frida Billegren · 2 months ago
Hej Frida B här. Förstår precis vad du menar Julia. Jag tänker ofta exakt samma sak som du skriver här. Men ibland tänker jag helt tvärt om. Att bloggen och Instagram är ett sätt att dokumentera och skriva ner allt det man är tacksam för. Att det kan vara fint att dela och manifesta det liv man önskar sig. Och att jag älskar den känslan att kunna inpirera mina kvinnliga okända systrar där ute. Precis som du också gör. Well bara en tanke från mig en regnig lördag. Stor varm kram /Frida

Elin · 2 months ago
Jag uppskattar så mycket att få gå in här och läsa om precis allt du skriver, tycker att det är ett så mysigt och varmt ställe att få ta del av. Ser fram emot att fortsätta ta del av det, hur du än väljer att utforma det framöver ❣️

Maria · 2 months ago
Känner exakt samma, men därför är blogg så mycket trevligare? I alla fall din! Tycker det är befriande att läsa en blogg för den tar liksom slut på något sätt utan att man hamnar i evighets-scrollet. Känner mig lika mätt och illamående på mitt sociala medier-scroll i sommar som efter en maxad påse godis.

Jenny · 2 months ago
Förstår precis känslan och tankarna. Jag får ofta såna tankar i just augusti. Jag slutade med sociala medier för 4 år sen då det stod mig upp i halsen. Men det var för yta och skitsnack. Jag tycker man får ha det enkelt och lättsamt men ändå ärligt. Det är uppfriskande. Sen kanske man i det stora kan fundera på hur bloggare osv kan börja med ngt nytt med tanke på hur vår värld ser ut osv. Men det är en stor fråga. Men intressant!

Lisa · 2 months ago
Kan det inte också hänga ihop just med sommaren då man kanske behöver ettt break, precis som semester och sen en nystart till hösten?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com