Bouquet

4 months ago

Bouquet
Bouquet
Bouquet
Bouquet
Bouquet

Just för stunden tittar jag mycket på buketter. Jag hade en helt fast plan på hur min brudbukett skulle se ut men nu har jag svängt lite. Jag brukar ju ta en liten u-sväng precis innan jag bestämmer mig. På ett sätt är det härligt att vara lite osäker för då får man fortsätta leta runt och bli inspirerad. Jag kommer vilja ha något rätt stramt och klassiskt men kan känna sån glädje när jag ser andra med buskiga ängsblommor i famnen. Vi får se var vi landar.

Ni som gift er, vad hade ni?

Lisa · 4 months ago
Floristen i Italien hade glömt bort våra blommor när vi dök upp så blev ganska improviserat, en ganska stram bukett med stora rosor, kanske inget jag tänkt innan men det fick duga.

Julia Brukroken · 4 months ago
Bara att få gifta sig i Italien! Vilken grej, du kanske bor där slår det mig? Rosor är ju klassiskt ändå :)

Victoria · 4 months ago
Jag hade 11 rosor (ville ha en ganska lätt bukett då man ska bära den med hand under stora delar av vigseln!) i olika nyanser från ljust rosa till djupt röd, i en fint bunden bukett, ledorden var att den skulle kännas som jag hade gjort den, så inte så perfekt, utan mysig, hemtrevlig och en uns klassisk. Det var även lite grönt i form av pistage och sparris. Och att det blev rosorna till slut var för att jag ville ha något som min mormor och mamma hade i sina händer då de sa ja till morfar och pappa.

Julia Brukroken · 4 months ago
Vilken fin berättelse, älskar generationsöverskridande idéer, har du sparat den på ett fint sätt?

Alex · 4 months ago
Jag hade vita pioner och ljust gula stora rosor som doftande ljuvligt.

Julia Brukroken · 4 months ago
Så vacker kombination - tåls att fundera på om man ska kopiera den idén.

carina · 4 months ago
vi gifte oss i augusti, så jag kunde inte ha pioner som jag älskar. eller poppel. men den blev så fin. buketten gick mest i grönt och creme, men också ljust rosa och vinrött. olivkvistar, stora fyllda rosor och blomstermorot!

Martina · 4 months ago
Cremevita rosor (lite kraftigare modell) och vallmoknoppar. Blev väldigt fint!

Julia Brukroken · 4 months ago
Men så fin detalj med vallmoknopparna. Smart!

Ellinor · 4 months ago
Jag hade inte tänkt ha några blommor, men åkte förbi Interflora och högg en färdig låg bukett som stod i kylen. Gerbera tror jag det var i den. Herregud!

Julia Brukroken · 4 months ago
Men det är ju stilrent! också en rolig historia att kunna dra :)

Anna · 4 months ago
Jag hade en stor bullig bukett av brudslöja och

Julia Brukroken · 4 months ago
Fint, verkligen! det hade min bästa vän också :)

Sandra · 4 months ago
Jag gifter mig i oktober och vill ha en så säsongsanpassad bukett som möjligt. Så där rök tyvärr pionerna som jag hade bestämt sen jag vet inte när att jag ville ha som brudbukett. Nu har jag nog bestämt mig för dahlior i mjuka rosa toner istället. Eller luktärter om det finns så sent in på hösten.

. · 4 months ago
En smal och sirlig enkel bukett med tuvull!

Anna Rosenholm · 4 months ago
Gifte mig i september och hade en spetsklänning lite vintage look och fets på en loge så ville att den skulle kännas lite stökig/hemplockad.. hade trädgårdsrosor, några grässtrån, aster och ängsblommor av olika sorter och ett slarvigt band runt

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com