Weekend

3 weeks ago

Weekend
Weekend

Vi blåste upp ballonger med konfetti i. Kändes som det enda rimliga att göra när någon blir ett helt magnifikt år. Det kändes mindre bra sen när dom sprack och livsfarliga små plastbitar spred sig som ett lekland runt hela vardagsrummet. Men det var kul och vackert och lite knasigt.

Weekend

Harry har vart lite orolig för Eli som svajar i febertoppar fortfarande. Men det märkliga är allmäntillståndet däremellan. Han är både helt ok och sen helt absolut allt annat än ok. Och jag vet inte hur det är med er men jag har en tendens av att inte vilja blossa upp grejer. Så när han blir bra för en stund eller en dag så är det som att jag förtränger att det någonsin vart märkligt to begin with. Men sen när det slår till igen dagen efter blir jag mindre kaxig och ångrar bittert att vi inte tagit tag i det på rätt sätt.

Weekend

OMÖJLIGT att få en helt vanlig läkartid i hela länet känns det som. Nu har ju jag förståelse för att det behövs resurser för annat just nu men när man verkligen behöver någon som inte är akutläkare hur gör man då? Jo vi fick helt enkelt lista oss någon annanstans tillslut. Två vändor till akuten senare och en uteslutande av urinvägsinfektion senare. Nästa läkartid blir på torsdag, då ska han få en hel utredning. Skönt

Weekend

Jag är så nöjd med de nya gardinerna jag sytt iordning. De har ett fantastiskt fall och hintar i lätt pistage.

Weekend

Men jag sover ju mest här, eller varannan natt typ. Längtar så galet efter att få dela säng med John igen på mer rutinartad basis. Men ärligt talat när vi fick Harry bodde vi med två rum och försöker hitta lösningar på att dela upp oss- känns kanske inte som om jag ska stressa över att tränga ihop oss nu, eller?

Weekend

Här ser ni hur jag sytt och pillat. Tog ettt par heltäckande mörkläggningsgardiner och sen sydde jag på den gardin jag har bakom sängen för att få samma ton.

Weekend

Vi var en sväng till Norberg för att träffa Farfar och Bonus farmor. Det var fint att kunna känna generationsgränserna töjas och studsa tillbaka lite. Det är inte mkt vi sett av våra nära det här året.

Weekend

Barnen älskar att vara där uppe i allt virrvarr av konst, utflykter, bagerier och älvar. Vi hann kasta Phu pinnar, bygga lekvärldar i hela vardagsrummet, mata änderna och äta trevlig middag tillsammans innan Eli blev jätte jätte jätte sjuk igen på lördagen och jag packade in pojkarna i bilen och åkte hem igen.

Weekend
Weekend

Jag var så glad över att återförenas med min familj som jag vart ifrån i hela två dagar (hahaha). Sen va jag extra glad för att det va så mkt bröllopsnack i min kompischatt på telefonen. Det är som om dom är lika peppade som jag. Jag behöver verkligen tänka positivt kring det där för vi vet ju faktiskt inte om det blir som vi planerat eller om vi måste fota vigseln aldeless ensamma med tanke på segheten i vaccinationsprogrammet och hurvidare restriktionerna ligger kvar i september. Försöker att se positivt på att behöva ha plan ett, två och ev fyra. Annars får man kanske vänta med att gifta sig eller vad säger ni? Om man ska gnälla det vill säga?

Weekend

Fick ett fint bud på fredagen från La Bruket. Det var en handpeeling med fuktbalansen oljor i. Så skönt att ordentligt skrubba bort alla rester av alcogel och handcreme som gör varm i veckorna. Kan varmt rekommendera. Känns också lyxigt att ha framme om det kommer gäster, som ett litet handSpa där vid tvålen.

Weekend

Det kom tillockmed en liten snidad sked att använda till med i paketet. Bara en sån sak.

Ronja · 3 weeks ago
Kan tipsa om appen Knodd! Som Kry fast med barnspecialister. Kram!

Sara · 3 weeks ago
Vi har barn som var sjuka mkt i olika konstiga åkommor som småttingar, tappat några kurvor på vikten, haft hög feber i veckor, blivit utredda på korsen och tvärsen osv. Tycker att Alva barnläkare har varit toppen om ni inte redan har koll på dem!

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Tack! vi har haft kontakt med dom tidigare men hade helt glömt det. :)

C · 3 weeks ago
Vad är det för fint bord/pall ni har vid sängen? :D

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Menar du vid Elis säng. Det är en pall med en pålimmad bricka :)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com