Week 12

1 week ago

Week 12

Våren är här nu. Vi bestämmer det tillsammans tycker jag. Alla kommande prognoser med nån liten snöflinga här och där och ” 2 grader , känns som minus i helvetet och sånt där” det förtränger vi nu. Jag klippte in lite pärlhyacinter och bara tog rollen som fru Vide. Nu är det bannemig vår får fru Vide deklarera.

Week 12

Jag tog med min lilla pantern till frisören. Moa bjöd på en macka och en superfin klippning. Hon ljusade upp runt ansiktet med lite slingor också lagom till våren.

Week 12

Den här lilla stunden som förut va rogivande har om något blivit ännu mer lugn. Det är aldrig mer än en till i salongen så man kan antingen zooma ut totalt eller så kan man skvallra lite härligt utan att någon hör.

Week 12

Voilà

Week 12

Jag ringde som en galning till mattvätten och tjatade om att få mattorna klar innan påsk. Han lovade att göra vad han kunde, men än så länge ligger den (stora) mattan som är till vårt sovrum där och ser ut som en liten dörrmatta i jämförelse med den beiga. Konstigt att vi aldrig förestått hur stora dom borde var innan vi skaffade den här.

Week 12

Jag skruvade av alla beslag i sovrummet för att måla alla dörrar och snickerier. Snart klart.

Week 12

Skaffade nya och lite grövre mörkläggningsgardiner till nya färgen. Dom blev bra!

Week 12

Hade mina favoritkombination i tre dagar i sträck. Levis och hundtand tar en långt.

Week 12

Vi fortsatte anstränga oss med lite charkbricka och för fira att påsken och Johns föräldrarledighet är runt knuten.

Week 12
Week 12

Vem vill ändra ett vinnande koncept. Bör bar färg på Hundtanden.

Week 12

Fick ett jättefint bud av presskontakterna med Exuviance påfyllning och påskbukett från Bloem. Båda var extremt uppskattade. Speciellt ansiktsvården då allt mitt börjat ta slut.

Week 12

Ser ni! Mattan kom på onsdagen. Han sa att kommer ni och hämtar den så har ni den innan påsk. John bar alltså 4×3 meter ull för min skull. Älskar ull och älskar JOhn.

Week 12

Sen kom dom här lampetterna på posten. De hade jag budat hem och vi har en tanke om att de ska sitta på listverket mellan hyllorna i matsalen. Dom är perfekta i strlk för det. Dock var de gjorda för miniatyrljus vilket jag inte alls förstått. Men men blir fint sken.

Week 12

Jag tittar på honom och han leker tittut. Men alltså jag försöker se mig mätt på allt som jag kommer ”missa”sen. Jag vill verkligen börja jobba men blir så fylld av allt möjligt när jag tänker att det här kan vara min sista föräldrarlediga vecka i livet. Är inte så bra på sista gången. Eller sista något faktiskt.

Week 12

Men jag har lärt honom väl. Han äter själv, han går lite nu, han pussas med hela munnen, skrattar åt mina urbra skämt! Han river klossar också på ett fenomenalt sätt.

Week 12

Jag åt en del middagar efter att alla andra var klara också. Är det bara hos oss det blir så att man server och skär och matt och donar så när alla är klara har jag inte ens börjat?

Week 12

John satte ihop utesoffa än till stenterassen och den blev helt perfekt där.

Week 12

Jag försöker få lite ordning på badrummet där uppe. Det är så fint ljusinsläpp men det har inte fått nån kärlek. Nu har jag lite idéer som ska bli verklighet i nästa vecka.

Week 12

På mina promenader gick jag förbi vårt drömhus och låtsades lite att vi var 45 och att jag kanske var i full färd med att måla om baksidan där. Man måste få drömma i livet va?

Week 12

Köpte för långa sista havrecappo på centralbageriet och lutade mig emot husväggen innan jag hämtade Harry på skolan.

En sista och första vecka på samma gång. Från och med nästa börjar ett nytt kapitel i mitt föräldraskap, i min relation och i mitt yrkesliv. Det är ju nästan lite för spännande va?.

Vi ses efter påsk.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com