Date the save or vice versa

2 weeks ago

Date the save or vice versa

Snart är det dags att lägga vår vigselinbjudan på lådan. Varför kallar jag det så undrar ni? Jo för att vi planerar att ha ett större bröllop längre fram o tiden och ser det här som ett firande av vår vigsel. Lite underligt ja. Men också superhärligt att få göra det två gånger. Men det är lite vanskligt för det kan ju bli så att vi blir så tagna av hur fint och nära ochnintimt det blir nu i september att vi skjuter på det där med större bröllop ett tag. Och om så blir fallet vill vi verkligen se till att ha firat på det sätt vi vill.

Med därför behöver det gå ut en Save the Date men samtidigt in inbjudan till vigselfirandet.

John jobbar med den nu och vi hoppas att kunna skicka den i helgen. Vi vill gärna ha en mycket klassisk variant i nästan vad man kan beskriva som visitkort estetik. Ska bli roligt att få visa er resultatet sen.

Det finns ju så många roliga, spexiga och alternativa sätt att göra det på. Men vi är inte riktigt dom typerna och känner att allt med bröllopet och där runtomkring ska symbolisera och representera oss. Eftersom det är för livet.

Hur har ni tänkt kring inbjudan?

Date the save or vice versa
Date the save or vice versa
Date the save or vice versa
Date the save or vice versa

Sandra · 2 weeks ago
Så roligt att se! Det är tack vare dig Julia som vi äntligen fick fart på våra bröllopsplaner. Vi har haft lite olika åsikt om hur vår bröllopsdag ska se ut och inte kunnat enas riktigt och inte heller ta tag i hur vi ska kunna enas. Men när du skrev att ni skulle ha en mindre vigsel och sedan en stor fest så tänkte jag att ja, jag kan nog tänka mig ett mindre bröllop ändå (min sambo vill att det ska vara typ vi två och jag vill bjuda alla jag känner). Så nu ska vi precis skicka ut vår inbjudan till 30 noga utvalda personer och det känns så himla bra! Klänningen är också fixad och nu rullar det bara på. Vår inbjudan kommer också att vara klassisk, ganska stram men ändå välkomnande. Jag orkar inte surfa runt efter den "perfekta" för jag har så många olika smakstilar och när min första googling kändes helt rätt så bestämde vi oss för den. Vi är inte heller särskilt spexiga av oss utan vill att inbjudan ska vara så mycket "vi" som möjligt. Jag tycker pistagegrön eller lindblomsgrön kartong är så himla snyggt men det ger mer sommarkänsla och vi gifter oss i mitten på oktober så det blev offwhite kartong istället :)

Julia Brukroken · 2 weeks ago
Men va fint att höra hur jag kunnat inspirera någon att få lite fart. det har gått lite hål i min ballong nu om man säger så men ser fram emot nästa helg när jag har klänningsprövnig, sen kanske jag är på banan igen. Jag tror det blir lite samma för oss med antal gäster, om man nu får ha dem med vill säga. Så oklart allting. Grattis till att ni ska gifta er och att inbjudan är klar! vi ska ta den här veckan till att få klart allt. Vet inte varflr vi sölar så. Kram

Victoria · 2 weeks ago
Vi körde en väldigt enkel men exklusiv inbjudan, exklusiv som i att den var tryckt för hand i en 100 år gammal maskin och att färgerna var bladade för hand (den påminner om era inspirationsbilder!) Det kostade oss säkert 7000:- för våra 30 gäster men enligt mig var det väl spenderade pengar. Designen gjorde jag och en kompis/kollega. Efter bröllopet ramade jag in inbjudan och visst är den kvar i sin ram än i dag, och lika glad blir jag när solen får syn på den och den riktigt lyser med sitt svagt äggfärgade bomullspapper. Så många minnen. Det ska bli så kul att se vad ni har knåpat ihop sen!

Julia Brukroken · 2 weeks ago
Men så ambitiöst jag ryser! Det måste vara er finaste tavla. Jag kommer nog inte gå riktigt så långt med inbjudan men ni får såklart se sen när den är klar :)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com