Benchy?

1 week ago

Benchy?
Benchy?

Köksoffa hörni. Kan det kanske vara det mysigaste vi har att erbjuda kokvrån? Vi har ju ett väldigt litet kök och därför har Kohn tvekat till att vi skulle skaffa en. Han tror det blir trångt. Men nu ville jag inte hålla på att tjata så jag bara med vår sadeljords bänk från sovrummet och slängde dit ett par kuddar. Gissa var vi suttit typ prick hela påsken?

Så nu till slutdetaljen. Vilken bänk- soffa ska det bli? Tänker lite såhär…

Maja · 1 week ago
Hej! Klart ni ska ha kökssofffa! Vi har en högre Visingsö av Carl Malmsten. Mitt råd är att välja en med armstöd. Eftersom att ni har runt bord kommer man in utan problem. Att dricka kaffe när man sitter uppkrupna mitt emot varandra lutade mot varsett armstöd. Det är här man löser alla världsproblem ;-)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com