Bells are ringing!

3 weeks ago

Bells are ringing!

Nu är det mindre än ett halvår kvar tills jag Blir Fru Hichens. Vi behöver trappa upp bröllopstempot här lite kanske?

Vi svänger runt lite i planerna och har inte skickat ut våra inbjudningar ännu. Konceptet två bröllop kändes så härligt, ett litet och ett stort. Men nu vet vi inte längre.

Huvudsaken är att jag får lägga pannan emot Johns och att tiden får stanna lite.
Men allt det där andra är ju också härligt om man får till lite som man har tänkt sig.

Vi kan väl drömma oss bort lite i bilder tillsammans tills jag kan dela mer information. Bra idé tänker ni, eller hur! Säger jag.

Och ni som har gift er, vad önskar ni att ni skippat och om ni hade chansen att göra det igen, vad hade ni lagt mer fokus på? TACK för att ni läser och att ni är ni.

Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!
Bells are ringing!

Barbro · 3 weeks ago
Jag tycker man ska göra precis som man vill. Men själv hade vi ett litet bröllop och sen direkt iväg på bröllopsresa efter en liten mottagning. Detta var innan vi fick barn och innan Corona. Tänker att det viktigaste är att det blir ett fint minne för er men även för er äldsta. Jag själv tycker att det är orimligt att lägga ner hur mycket pengar som helst, men som sagt alla gör som de vill. Jag tänker också att ofta är det det mest oväntade som blir det mest lyckade, det det berättas om och som man minns. Vad det skulle vara i ert fall vet bara ni. Men för ett exempel så skulle jag på en stor gala som det pirrade i magen när jag tänkte på. Sen av olika anledningar blev det inte av. Istället överraskade tre vänner mig på mitt hotellrum och vi drack drinkar och hade party i ca två timmar innan jag somnade gott. Minns den kvällen med värme, kärlek och hur jäkla kul vi hade.

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Hej! Tack för att du delar den här fina bilden med mig. Det är ju precis sådär det är, man behöver känna inåt och sedan bestämma sig så det ligger lite närmare en själv och inte de "andra" idéer mans er på sociala medier och pinterest. Glad att du fick precis det du ville ha. :)

Ethel · 3 weeks ago
Hej! Tack för en fin blogg. Jag kan ärligt säga så här om vad jag önskat att jag gjort mer eller mindre av kring vårt bröllop: spenderat mycket mindre pengar. Och mindre tid överhuvudtaget på detaljer som ingen minns efteråt. Missuppfatta mig rätt här, jag förstår att man vill fira kärleken och allt det där särskilt efter en pandemi. Men som alla vet, det är inte bröllopet det handlar om, det är äktenskapet i det långa perspektivet. Precis som man inser efter att man fått sitt första barn; det är varken graviditeten eller förlossningen man skulle lagt sitt fokus att lära sig om utan på utan tiden efter, med bebisen. Jag skulle helt ärligt velat ha hälften av pengarna kvar och lägga dem på tex parterapi haha. För det behöver alla för eller senare. Nu har ju ni levt länge ihop och har barn tillsammans så ni vet ju vad ni ger er in på givetvis, och det är ju just det, bröllopet varar endast en dag. Jag gifte mig för länge sedan så kan eventuellt låta båda krass, luttrad och tråkig men jag vänder mig lite mot den kommersialisering och romantisering jag tycker mig se bland annat i bloggar och hos influensers. Kärleken sitter inte i intrikat uttänkta detaljer och hutlöst dyra middagar eller klänningar, kärleken sitter i intimiteten och livet man har tillsammans vare sig man är gift eller sambos.

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Hej! Vad tråkigt att känna så. Jag tror absolut att det är viktigt att se helheten i äktenskapet som det viktiga, det är ju därför man gifter sig. Vi har redan hunnit med parterapi och haft en del bumpar på vägen så att romantisera den här dagen känns fantastiskt för min del;) . Det är ju helt individuellt hur man känner och det är fint att du delar så jag få perspektiv. Man ska ju inte glömma att det är en dag i livet även om det i mitt fall verkligen känns som en dag av lycka och fir! Ha en fin dag :)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com