Week 10

4 weeks ago

Week 10

Jag har som torkat ut. Min hud sväljer all fukt som. Jag kan lägga vantarna på. Det är som att sömnbrist och torrhet hänger ihop? Någon annan som känner igen sig. I vilket fall så är det skönt med lite solskensterapi när ungen numer vill upp 05.15. Upplever i vilket fall sån skillnad på omställning nu när det är andra barnet. Man får inte panik direkt och tänker att livet kommer var såhär för alltid. Dessutom är det något helt annat att bo i hus sånna här morgnar, det finns lite tramputrymme. Man kan titta på trädgården genom altandörrarna och byta ”matta”.

Week 10

Har någon av er läst barnboken ”grävlingen Per” den handlar om en grävling med typ ocd som städar och håller rent i skogen, det har en hel del spännande vändningar men slutligen är skogen som ett cementblock och allt fint är borta – ersatt av rent. Varje år när man ska ut på gräsplätten känner jag mig som Per. Jag vill bara städa upp. Det finns iget direkt vackert, blommor döda, brunt och gegga och kottar över hela trallen. Men snart blommar det hörni och snart kan man lägga sig på en kudde härute.

Week 10

Skaffade ännu en Orkidé till samlingen. Har haft min äldsta i 3 är nu. Den här ska få stå i sovrummet som hedespjäs.

Week 10

Våra stora mattor är ju på kem så vi fick lyfta ned den från sovrummet. Ser så galet liten ut härnere. Och vad golvet blev gult och ett rum verkligen kan förändras av mattor. Längtar tills den beiga är tillbaka.

Week 10

Vi hade en playdate också- måste ju passa på nu med tre veckor kvar. (Aiiigggg)

Week 10

Köpte lite gula ljud och ångrade mig direkt. Den där trenden med snurrade färgade och roliga ljus är verkligen inte min grej. Men lite påskigt blev det med utslagna tulpaner och fårpäls.

Week 10

Det bästa som hänt Eli är ju såklart Harry och så småningom kanske även vice versa men på stark andra plats ligger att bli stjussa runt runt i gåvagnen. Han skulle kunna sitta där hela dagen, vi får gömma den för att vi inte ska tampas med utbrott.

Week 10

Jag fortsätter med min Yoga. Minst två ggr i veckan har jag sagt. Blir lite segt nu när morgonen är så tidig och jag inte lägger mig och vilar då Eli sover men det är nog ändå värt det. Vill inte bli besatt att av de mitt bästa ut nu inför bröllopet men jag är inte på något sätt tillbaka i min muskelatur efter förlossningen och jag skulle ju ljuga om jag inte vill se stunning ut i september. Får kämpa på utan att bli för fokuserad.

Week 10

Lagade en helt fantastisk smörstekt torsk med ärtröra- glömde fota dock.

Week 10

Hur smart blir det med den här att hänga upp det fuktiga duschdraperiet i?

Week 10

Passade på att städa upp i källaren också. Ni är en del som frågar om hur det ser ut därnere. Alltså det ser ut som en källare om numera en rätt
Koordinerad sån. Vi har alla sköna husägare grejer där, gummistövlar, oljerockar, kuddar, julbelysning och sen även vardagskläderna. Den är så stor så alla har ett eget utrymme och vagnen går att rulla in.

Week 10

Jag har dom en liten avskild hörna med mina ytterkläder och skor. Som bara är min. Älskar den i all sin enkelhet.

Week 10

Titta så jag slimmat ned på jackor och liknande. Rensandet Och strävan efter en mer genomtänkt garderob börjar ta form.

Week 10

John fick fina pennor av mig i födelsedagspresent Iom att han är löjligt förtjust i korsord så tänkte jag att det var en fin tanke. Nu när jag ska börja jobba är jag så suktad att ge mig själv samma gåva.

Week 10

Åkte in till söder en dag och tog en långpromenad med min pappa. Stannade på Tambur och tittade på porslin och husgeråd. Köpte rivjärn från Hay och tänkte på påskdukningen.

Week 10

Så fint att morfar finns där med Eli som han gjorde med Harry. Även om vi är mer än försiktiga nu när världen är som den är. Min pappa tog beslutet i vintras att han inte ville hålla sig borta längre. Jag valde att respektera det beslutet. Jag har inte mamma där längre och pappa är stor nog att ta dom besluten själv.

Week 10

Vi passade på att röja runt hemma hos honom en stund också.

Week 10

En fin vecka med massa inslag av vardag, svett, otillräcklighet, solsken, skratt och snabbnudlar.

Hoppas ni hade en fin vecka.

M · 4 weeks ago
Åh, vad fint det du skrev om din pappas beslut! Glad för er skull att ni har varandra!

Stina · 4 weeks ago
Julia! Ni är så fint hemma. Jag undrar var er soffa är ifrån likväl som kuddarna i soffan med fårskinnet.

Julia Brukroken · 4 weeks ago
Hej! Tack, det är en Petito från Posh Living i färgen Sand. Tror den finns i flera storlekar och en uppsjö av klädslar. Lycka till!

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com