Wedding talk

3 weeks ago

Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk
Wedding talk

Nu är saker bokade.
Läs sakta för mer sötma.
B O K A D E.

Vigseln är bokad, resturang är abbonerad,hotellsvit,
B O K A D.

Jag kan ju förstå att de som gifter sig gör det av kärlek. Men jag har velat gifta mig med John sen jag första gången såg honom, påklädd med rock i en bar, jag gick upp för den där svängda trappan i sten och där stod han bara. Halva kroppen vänd mot bardisken och med sin stora hand hållandes i en liten galopp. Det var inte på något sätt logiskt eller sunt att projicera så på en människa man aldrig träffat. Men jag visste redan då att han var allt han sen visade sig att vara. Man hör det på rösten, man ser det i rörelserna, man anar det i ögonen och det skiner igenom med skrattet.

Nu ska vi gifta oss. Helt på riktigt. Gifta mig med han.

Vi kommer ha (om restriktionerna släpps lite) en Resturang som vi älskar och kan återvända till vid varje bröllopsdag. Där kommer familj och tärnor vara bjudna. Sen kommer vi hålla vårt stora bröllop nästa år. Så det blir som att vi får gifta oss två gånger. Dubbelt upp!

Nu ska jag beställa klänningar för klänningsprovning med mina tärnor. Vi tänkte ta det på hotell och göra en heldag av det. Att slippa butiksprovning och allt vad det är. Bara ha varandra, Champange, bra belysning och all tid i världen. Det blir nästa steg. Och Save the Dates, vill hitta tid på kvällarna för att pilla med det där och då kanske kanske kanske ni får se hur fina dom blir.

Inte långt kvar nu. September here we come.

Sandra · 3 weeks ago
Oh, ja!! Jag vill se allt! Kan hända att jag får väldigt mycket inspiration till mitt eget bröllop av detta <3

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Vad roligt! Grattis till att ni ska gifta er. Ska försöka ställa samman lite fler inlägg men det blir nog mer vanligt när vi börjar närma oss stora dagen :)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com