Lee radziwill

4 weeks ago

Lee Radziwill
Lee Radziwill
Lee Radziwill
Lee Radziwill

Jag har lagt vantarna på en av mina drömväskor. En Lee Radziwill från T Burch. Den är så välgjord att jag tycker den känns mer väska för pengarna än någon av mina Céline. Märkligt det där med vad man väljer på märke och kvalité ibland. Designen kommer självklart först så i det här fallet handlade den om att jag ville ha en vanlig klassisk satchel.

Jag är så glad i den att den fortfarande står fint på en av garderobshyllorna och väntar på att få komma ut i vårvärmen.

C · 4 weeks ago
Älskar din stil både vad gäller kläder och inredning! Får jag fråga var ni köpt er soffa ifrån?

C · 4 weeks ago
Älskar din stil både gällande kläder och inredning! Får man fråga var er soffa är ifrån?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com