Cocktail

3 weeks ago

Cocktail

Dom här har tagit all min tid den senare veckan. Inte så konstig prioritering jag vet. Men det blir lite som om man ska be om ursäkt när man försvinner en stund. John har haft produktion och jag har vart mycket själv med barnen. Brukar hela tiden tänka att det borde inte kännas så slitigt. Njut njut njut. Men det är slitigt. Att få ihop allt, hålla humöret uppe. Alla läggningar, kastruller, klosslådor, tvättmaskiner, tandborstningar och ut genom dörren mutor.

Cocktail

Det som rensar är långpromenaderna när Harry är i skolan. Har gått ned på andra sidan av skurusundet för att variera mig. Tänkte också att man kunde smygkika in i folks trädgårdar för inspiration.

Cocktail

Han är så lång nu. Och söt. Oc äh allt.

Cocktail

In bästis kom på söndagskaffe. Det var förra veckan absolut lyckligaste och lyxigaste stund. Plus att våra stora barn leker så kul ihop. Win-win.

Cocktail

Jag slängde bara fram frukosten. Är det ingen annan som gör så. Minns hur jag haft perioder då avocadon låg skuren, yougurten hade små blommor på sig och jag kunde ha en honungsslunga lite snyggt framkastad. Det är inte så mkt så nu.

Cocktail

Jag håller på att flytta runt lampor. Det finns några i källaren efter Johns mamma som vore fina att få upp. Men det slutar med att jag flyttar tillbaka igen. Imorgon ska jag flytta lite taklampor.

Cocktail

Nu kan påsken komma. Hittade dom här fina påskkulorna på designtorget.

Cocktail

Skrindan går varm mellan bageriet och trädgården. Jag måste verkligen sluta äta smörbullar nu om jag ska komma i någon bröllopsklänning i september.

Cocktail

Exakt där vid Röjtersvärd tavlan vill jag göra nått, en hylla, en murgröna ett vinställ vad som men nått smart och snyggt.

Cocktail

Nu är det bestämt. Den här kalkfärgen måste bort. Den är så känslig att spillt te, barnhänder och annat gör att det känns mer skitigt än mysigt. Färgen är fin förståss. Nu blir det en varm vit här inne och risken är att vi kommer bli snöblinda ett tag.

Cocktail

Den lilla vigseln och den förhoppningsvis lilla abbonerade middagen efter vårt bröllop kräver den lille save the date. Det stora bröllopet 2022 ska få en stor save the date. Dubbelt kul.

Cocktail

Matt-look. Jag är inte det mest inspirerande va. Men jag orkar inte riktigt bry mig för tillfället, jag är glad bara jag får på mig kläder och kommer ut. Ska bli så härligt att få använda ”jobbgarderoben” snart.

Cocktail

Såhär ser det ut på tröjhyllan och så kan vi inte ha det. Får ordna med sortering och klädvård efter ommåleriet härinne.

Cocktail

I Elis rum är det kanske bara en vägg som skall målas.

Cocktail

Tänker den där vid spegeln skulle vara fin i grönt?

Cocktail

Nu kommer våren, det bara är så för jag har beställt ännu mera utemöbler. En grupp till stenterassen. Där ska har bjuda på spritzer i sommar är planen. Tänkte bjuda Anna och lura med vår nya bekant Frida. Frida råkar vara en av mina vänners syrra och det är märkligt hur härlighet verkar vara smittsamt i vissa familjer och inte så mycket i andra. Men i vilket fall så blir dom bra första mingel gäster därute. Om tempen går upp med 10 bara.

Cocktail

Hade sannerligen förtjänat det här. Just saying.

Cocktail

Och det här. Fuldagar i rabatten med Uggsen på.

Cocktail

Såg det här på Svensson i L och tänkte att det här borde väl John sno ihop på en kvart.

Cocktail

Jeansjackten fortsätter. Min kropp just nuZ eller min mage snarare. Den har heeeelt tappat muskulaturen. På morgonen ser jag ut som vanligt men sen för den ett jäklans liv, växer, förflyttar sig, delar dig och putar sig på olika sätt under dagen. De jeans som satt bra i morse kan antingen vara på väg av eller vilja spränga en knapp. Hur ska jag lyckas få ordning på det här- och säg nu inte appen mamma mage för då ger jag upp.

Cocktail

Provar lite snyggt inför första jobbveckan.

Cocktail

Blir väl såhär i 14 dagar. Och för er som frågar. Kavajen är Totême, krans Levis och skor COS.

Cocktail

Blev även sugen på jättemycket smörrosa tulpaner inför påsk, men vi vet ju alla att yay kommer välja de vita tillslut.

En allt som allt vanlig vecka. Ni känner ju igen den här rutten vid det här laget. Åk till Vår Gård i saltis om ni vill äta vansinnigt god lunch och få en fin promenad- och köpa fredagsblommor. Jag ska nog dit imorgon efter att jag tömt Björknäs Blommor på klätterväxter.

Kram

Maja · 3 weeks ago
Tack före det fina, enkla och inspirerande inlägget. Jag älskar tempot och din stil. Det ska bli spännande att se vad det blir för något bredvid köksfläkten! Glöm inte att dela med dig =) Hoppas att du får en fin helg <3

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Tack Maja. De här kommentarerna betyder mer än du tror har verkligen funderat på att sluta blogga nu ett tag för jag har inget att dela direkt. Jag ser inte själv hur det kan bli intressant. Kram och ha en fin fredag

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Tack snälla för din SUPER trevliga kommentar. Jag blir så glad och pepp.

Frida · 3 weeks ago
Jag älskar din blogg. Just för att den inte är fullproppad med en massa ”måsten” eller hur man ska säga. Du måste fortsätta att blogga! Vart är de randiga gardinerna i Elis rum från? Trevlig helg!

Anna · 3 weeks ago
Ja du måste forts blogga, inspirande stil/hem, trevliga bilder!!

Malin Rudén · 3 weeks ago
Finaste Julia, älskar din blogg och tempot i den. Läser allt så fort du lägger upp nytt. Du får absolut inte slut blogga! Kram

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Tack snälla vän. Detsamma. Men ni jobbar ju content på ett sätt jag inte hinner just nu. Man känner sig lätt ointressant. Kan vi ses på Teatergrillen snart? :)

Sofie · 3 weeks ago
Hej! Gu vilka perfekta svara jeans? Vilken modell är det?

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Levis ribbcage men jag tog en mkt längre variant då dom är cropped.

Veronika · 3 weeks ago
Håller med tidigare kommentarer, sluta INTE blogga! Älskar allt du postar både här och på Instagram <3

Julia Brukroken · 3 weeks ago
Tack Veronica! Vi får se hur det blir. :)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com