Redone

3 years ago

ReDone
ReDone

Nu börjar piffjävulen i mig vakna till liv igen. Kan vara för att man ligger med benet i högläge eller så är det för alla timmar man sprenderar hemma. Eller hej, lets be honest. Jag håller väl alltid på såhär. Men nu i vår (kan man skriva vår nu?) så ska vi ta tag i lite projekt som legat på is. Här kan ni se lite hur jag brukar göra med de inspirationsbilder som jag sparar med från Pinterest. Sen bygger jag collage av dem med befintliga bilder från vårt eget hus. Det tycker jag är bästa sättet att känna på känslan.

Vi ska sälja hela maktgrupper (Hör av er vid intresse) och laga vårt stora Eero Saarinen Tulip table. Sen köpa stolar som passar till det. Jag vill addera fler lampor, blått och grönt samt en del saker till sovrummet.

Där ska vi även måla om i en färg som inte har kall i sig och kanske blir det en shaded white från Farrow and Ball eller en gulare variant. Ska provmåla när foten läkt så får ni vara med och tycka.

Skrivbordet där uppe ska få stol och lampa och andra nödvändigheter. Ser fram emot att färdigställa något. Inte så stora grejer men ändå sånt man vet kommer göra stor stor skillnad. Sitter med en to do list för huset och det är sjukt så snabbt det dyker upp små förbättringar, påstrykningar och fixideer. Men det är lite det som är charmen med ett hus också, det tar inte riktigt slut. Blir nog riktigt fint när det är klart.

M · 3 years ago
Hej! Om ni ska sälja stolarna får du gärna säga till, är intresserad :) Allt gott, M

M · 3 years ago
Hej! Ska du sälja era stolar till matbordet? Isf är jag intresserad :) M

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]