Face off

3 years ago

Face off

Nu så! Det var inte nådigt hur långa som var intresserade av hudvård. Jag tänkte därför att jag tar er igenom min vardagsrutin, steg för steg och produkt för produkt. Något jag saknar är en återfuktande mask och en ny dagcreme då min tagit lite slut. Så om ni i gengäld har tips på det mottages det varmt.

Jag älskar den där stunden i badrummet på Morgonen och kvällen för att den är enbart min. Men i ärlighetens namn har jag inte särskilt mkt tid så det måste gå lite fort men ändå ge resultat. Här kommer min definition av power combo.

Face off

Jag börjar alltid dagen med att tvätta av ansiktet med den här rengöringsgelen från Exuviance. Den har AHA i sig och stramar upp och spänner till huden på ett speciellt sätt. Älskar känslan och doften. Hade lite av hormonacne på haka i år innan jag provade den här. Det är som bortblåst nu, bara en sån sak.

Face off

Sen drar jag den här exfolierande tonern från Paulas Choise över hela ansiktet med en bomullstuss. Det här är den mest effektiva peeling eller toner jag någonsin provat. Jag upplever att porrrna förminskas och mina pigmenteringar jämnas ut.

Face off

På kvällen gör jag samma procedur vid tvätt. Först Exuviancen och sen byter jag bara från Paula till den här med mandelolja. Den fungerar även de dagar jag vill pausa från Paula. Har en tendens att sticka lite men lugnar röda fläckar och andra ojämnheter på ett fantastisk sätt.

Face off

Ögpncreme är fortfarande lite trial and ettor för mig. Mitt största ”problemområde” är just under ögonen. Har så tunn hud där i kombination av konstant järn och sömnbrist att jag ofta får frågan om jag har en blåtira. Men den här är men och snäll samtidigt som jag upplever den som lätt plumpande.

Face off

Efter det använder jag ett vitamin C serum som också jobbar vitaliserande och utjämnande med hudton. Jag kan lätt få en rödton och är fräsning och blossig till huden så en lite uppljusande och pigg effekt är mkt uppskattat.

Face off

Två till tre dagar i veckan byter jag det serument emot detta med retinol, retinolen är nog en av mina bästa krigare emot pigmenteringar och döda hudceller. Som ny efteråt.

Face off

En till två gånger i veckan sover jag med den här masken från Exuviance. Den är som en grl och återfuktar en torr norrbagge på bästa sätt. Skulle vilja hitta en till mask som sagt, en som kanske är mer i cremeform. Säg till om ni har tips.

Det var det för nu. Hoppas ni fick några tips. Smink har jag ju inte använt på ett år eller så men när jag börjar jobba igen kan jag göra ett sånt inlägg om ni är nyfikna? Jag sminkar ju mig för att se helt osminkad ut så egentligen kanske det är den sämsta av inspirationskälla. Men slår vad om att det är fler därute som vill ha den där helt omsminkade lite extra glowiga, buskögonbrynslooken? Säg till i sånt fall.

Fanny · 3 years ago
Här är en till med tunn hud kring ögonen. Har du testat Versos Eye serum? Gillar den mycket, stramar och får bort fina linjer. Gillar även Klairs toner och Freshly juiced vitamin E mask i kombo med ditt vitamin C serum!

Moa · 3 years ago
Jag kan verkligen rekommendera den här ansiktsmasken från Paulas choice, det är den bästa! Känns som man har varit på ansiktsbehandling: https://www.skincity.com/sv/paulas-choice/skin-recovery-hydrating-treatment-mask-118ml Och den här dagcremen! Ljuvlig konstisens, ordentligt återfuktande men blir absolut inte det och har SPF 50 https://glowid.se/collections/fuktkram/products/dr-ceuracle-cica-regen-anti-dust-sun-gel

Sara Norrbom · 3 years ago
Kan verkligen rekommendera Origins Drink Up Intensive Overnight mask och Skincitys MELLOW MOISTURE mask! Mvh Sara

Carina · 3 years ago
Har du tips på ansiktskräm med solskydd? Använder samma syror som du och vill helst skydda huden mot solen men fuskar och kör utan spf såhär års.. O tänkte bara på att serumet från Wishtrend innehåller mandelsyra, inte mandelolja :-)

Moa · 3 years ago
Vill verkligen tipsa om Dr Ceuracles dagkräm med spf 50-den är ljuvlig! https://glowid.se/collections/fuktkram/products/dr-ceuracle-cica-regen-anti-dust-sun-gel

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]