Wishlist

2 weeks ago

Wishlist
Wishlist

Rutig pläd Lexington. Luriga tofflor Arket. Brun polotröja H&M. Paislylakan från Zara Home och ribbad poloklänning från Arket. Mys set med onlottopp i Ecru från H&M. Halsband Studio Womanhood. Skinnclutch Cos och Hundtandsmönstrad kappa Från Zara.

Är ni precis som jag mest fokuserade på leisure wair nu. Känna som om jag inte lämnat pyjamasen sen i februari. Det är iallafall en fördel med att (förhoppningsvis) vi sen kommer att kunna återgå till något av en normalitet igen. Allt man sätter på sig känns som man ska gå på fest. Men i vilket fall så fortsätter jag än så länge önska mig mjuka och hemmavänliga saker. Sen behövs det alltid lite lyxiga detaljer för att man ska lyfta sig från potatissäck till chick- om det nu är målet?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com