Wedding inspo

3 weeks ago

Wedding inspo
Wedding inspo
Wedding inspo
Wedding inspo
Wedding inspo

Det här är ju så roligt men också lite knepigt. Jag kommer vilja vältra mig i bröllopsrelaterade saker för en lång tid framöver, nu lär det ju bli jättelång Iom nya restriktioner. Det känns som om vi kanske skjuter på hela processen något år och på riktigt väntar ut det som plågar världen. Men det är SÅ fint att få tänka på något vackert och fint när de mesta är lite svårt och tungt.

Jag kommer av förklarliga själ inte dela det jag själv tänker ha på mig eller några detaljer gällande vår ceremoni men jag har haft många idéer och kan dela den inspiration så får igång mig. Är det något som kan vara intresse kanske?

Och föresten är det någon annan som är i bröllopstagen?

Pauline Kvibäck · 3 weeks ago
Grattis till er förlovning! Åh så härligt med bröllopsinspiration här på bloggen. Min kille (numera fästman) friade till mig i torsdags och vi ska också vänta med giftermål till efter denna storm har lagt sig.

Sandra · 3 weeks ago
Oh ja! Vi hann bara börja planera vårt bröllop innan pandemin drog in. Än så länge är vi inte riktigt överens om hur det ska gå till. En som vill ha en liten ceremoni med så få människor som möjligt, men gärna i kyrkan. En som vill ha en storslagen fest men absolut inte någon ceremoni i kyrkan. Hmm..

Malin · 3 weeks ago
Beautiful!

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com