Pinterest lately

2 weeks ago

Pinterest lately

Är det fler än jag som ser The Crown nu och drömmer om allt som är Engelskt. Inredningen, teerna, landsbygd och dialekten.

Pinterest lately

Det är ju nästan vårkänslor i den här värmen så funderar om man kan ha någon såhär smart lösning ute vid matplatsen på altanen. Väldigt franskt och trevligt.

Pinterest lately

Khaite är ju som vanligt beroendeframkallande med sina annonser. Den här väskan är ren perfektion.

Pinterest lately

Jag har nu tappat alla tre av mina solglasögon. Det är inte klokt så klumpigt. Men då får man fundera på vilken modell som skulle passa nu.

Pinterest lately

Jag vet att jag tjatar lite nu men när jag snöar in på något jag tycker om så håller jag mig oftast till det. Här har vi ett perfekt vardagshalsband i något grövre variant. Så fint till skjorta och jeans.

Pinterest lately

Nu när bröllopsplanerna ligger på is så har vi pratat om att det vore härligt att renovera/ bygga ut vårt kök. Idag är det ju fint verkligen men så litet. Vi vill ju rymma flera tonåringar och massa vänner här. Den här bilden drog igång ritningadjävulen i mig och nu är ju i stort sätt redan igång med att ringa byggfirma! Skämt å sido så är det en bra idé och kanske något för framtiden.

Pinterest lately

Bröllopstårta är en frambenet googling.

Pinterest lately

Om John inte var allergisk mot Katter så hade en sån här boll redan flyttat in.

Pinterest lately

Mango har släppt en jätte jätte jättefin klassisk shearling jacka. Tyvärr är den lite för kort för mig men vill tipsa alla ande som gillar det om en jacka man kan bli gammal i. Och förövrigt hur mycket älskar man inte när modellerna inte är 19. Inspirerande med något som nästan känns som vanliga (om skitsnygga) människor.

Malin · 2 weeks ago
Underbara bilder!

Ebba · 2 weeks ago
Vilken otrolig jacka. Jag kan inte hitta den på hemsidan, vart finns den?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com