Pinterest lately

3 weeks ago

Pinterest lately

Jag kan inte bestämma mig för om jag älskar eller avskyr de här jeansen från Totême. Skulle vilja ha ett par i rådenim nu när kylan kommer. Kanske lite för edgy för mig men älskar när det känns lite arbetat. Vad sägs?

Pinterest lately

Det här har varit min standard höstlook i sex år nu och kommer nog vara tills jag går ur tiden. Behöver bra påminna mig om att det är precis därför jag inte behöver köpa nytt hela tiden. Här är allt en behöver. Blir förövrigt lite sugen på att klippa av mig håret när jag ser den här bilden, men blir ju alltid det när livet står lite på ända. Ska nog hålla mig från impulsen. Men visst är det fint med en sån lite tjock page?

Pinterest lately

Men OM jag skulle köpa något nytt (standard kommentar numera) så får det bli en sån här helkostym lagom till att jag börjar jobba igen i April. Har ingen mole/taupe variant och jag skulle gärna se ut såhär alla vårar framöver.

Pinterest lately

Den här bilden fick mig att plocka fram alla mina schrunchies igen och leta efter sammets clips till julafton. Frisyr och fönande är överskattat.

Pinterest lately

Vet inte om jag börjar drömma lite om att jobba för att man inte på något sätt kan komma ut i vardagen eller offentliga miljöer längre. Alla go to looks lixom flörtar med mig. Men här var det inneskon jag fastnade för. John har alltid inneskor och jag har tröttnat på mina lite skitiga ulliga tofflor. Det här är kanske något att önska i julklapp.

Pinterest lately

Den här typ av vägglampa letar jag nu till vårt badrum. Sockeln och armen måste vara i silver så det passar med övriga detaljer. Hojta om ni har tips.

Pinterest lately

Det är sällan jag ser en bild som inte jag ”redan sett” om ni förstår vad jag menar. Det här köket var exakt en sån härlig upplevelse där jag blev golvad av inspiration för att jag inte sett den i hundra andra flöden redan. Har ni sådana konton eller bloggar att tipsa om, som inte är såhär som allt annat? (mig inkluderad då)

Pinterest lately

Och slutligen är jag så sugen på att baka en sån här lussebullskladdkaka med lättvispad grädde och lingon. Men jag ska vänta med allt sånt till 1 advent. Det har jag lovat mig själv. Har ni börjat ”jula”?

Sandra · 3 weeks ago
Toppenfint allting! Jag tycker att just din blogg är en så som bjuder på lite annat än, vad jag i alla fall, vanligen ser, stort tack för det! Jag har också bestämt mig för att vänta till 1 advent (som ju faktiskt infaller redan i november). Jag nöjer mig med att inventera vad vi har, samla på mig lite idéer och listar kakor jag vill baka i huvudet. Sen vet jag att familjelivet som ger ca 1 bjussig timme fritid per dygn inte kommer att räcka till för det hysteriska mys jag tänker mig ändå, men men.... Det blir jul ändå! Massor med tända ljus och ett halmhjärta över soffan blir bra det också.

Eva · 3 weeks ago
Hej Julia, jag var förbi Vår Gård loppisen men hade bråttom så det blev tyvärr inget köp den gången. Men jag tänkte fråga om allt Ditt gick åt eller om Du möjligen har kvar Céline-skorna? Har för mig att Du hade ett par svarta och ett par mossgröna? I så fall skulle jag vara intresserad av dem båda. Tack också för en alldeles underbar blogg! //Eva

Monika · 3 weeks ago
Jätteroligt inlägg!!! Älskar jeansen från Toteme! Och scrunchiesarna! Fick mkt inspiration-tack! Gillar verkligen din blogg

Frida Thofelt · 3 weeks ago
Kul kök ju! Den där kladdkakan är sinnessjuk, det som blir över kan man göra i små tärningar och stoppa i frysen å ta fram å äta kalla. Är som en liten drömtugga! Kul att se dig på loppisen! Frida

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com