Cocktail

3 weeks ago

Cocktail

Jag har börjat med en grej på helgen som rätt och slätt heter ” ett projekt per helg” fiffigt va. På så sätt får fixartanten i mig sitt men även slappargenen. Nästa helg ska jag sortera vårt linneskåp som ni ser där bredvid skrivbordet. Jag har lyft ut alla färgglada och fina mönstrade påslakan och lagt i barnens linneskåp. Nu ska vårt enbart innehålla vita. Jag anser det vara sånt lifehack. Allt man plockar ut blir rätt och enkelt. Sen blir det extra fint i barnens rum där mönstermix gör det lilla extra.

Cocktail

I helgen var det fars dag och vi firade den här pappan ordentligt. Han ville helst städa ur garaget och det var inte mig emot (då blev det två projekt per helg nu då Iom att vi också skruvade upp nya badrumsskåp, ni får se sen)

Cocktail

Harry gör som finaste gratulationskorten. Hela familjen sådär, en med tomteluva, en med lockar, spexiga klackar och mössa. Spot on.

Cocktail

Här har vi en som gått in i skövlar fasen, men också lite av segergest fasen. Först river vi allt, Sen jublar vi.

Cocktail

Sen jag flyttade in den här från altanen har den blivit något av en favorit växt. Jag vet inte ena vad den heter. Köpte den som en liten liten planta på Ica Maxi i våras men nu växer den så det bara knakar, kanska ska få flytta upp i sovrummet när vi målat där (det är också på gång, så tre projekt då da)

Cocktail

Eli har fått en uppdatering i sitt rum. I samma sekund han kunde sitta var den fina underbara rottingvaggar ett minne blott. Men han sover lika bra i sin spjälsäng och jag slipper oroa mig för att han ska trilla ut. Här inne ska det upp lister vid fönstret för att gömma gardiner och sen ett litet färgjobb. Står emellan grön och gul. (Nu blev de typ fyra, inser att jag är en hysterisk projketperson nu.)

Cocktail

Har åkt lite hiss den här veckan också. Det är de enda gångerna jag passerar speglar numera. Jag inser också att jag varierar mig nästan noll när det kommer till kläder. På ett sätt är det väldigt befriande och lite hela min poäng med den där dunder rensningen jag gjort av hela min garderob. Men jag vet inte om jag på något sätt kommer kunna inspirera så mkt när det kommer till mode mer. Vi får se på den punkten.

Sandra · 3 weeks ago
Åh, vad jag skulle vilja göra om allting hemma. Men jag har en sambo som stretar emot. Han gillar mönstrat, skrikiga färger och 90-tal. Jag gillar inte det. Vi hamnar nånstans mittemellan (runt år 2005) och ingen är nöjd :D

Sandra · 3 weeks ago
En fråga också, var kommer er underbara sammetssoffa ifrån (den som är lite gulbrun)?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com