Wishlist baby

1 month ago

Wishlist Baby
Wishlist Baby

Bärnstenshalsband för tuggtänderna och abstrakt stapellwksak från Béton, ullstrumpbyxor från H&M och Khasmirsparkis från Zara. Matta från IKEA, nalle H&M, Tossor Zara, randig pyamas Arket och Overall och Hängselbyxa från Lindex.

Något ni också efterfrågar är mer inlägg om barnkläder och prylar. Ska försöka bli bättre på det men Iom att Eli ärver i stort att allt från Harry så blir det inte att jag kikar så mycket på sånt.

Men iallafall så blåser det lite kallare vindar både på morgonen och kvällspromenaden. Eli och Harry är födda vid olika tidpunkter på året vilket gör att vi är lite osynk i vissa storlekar. Annars är mitt mål att Eli ska ärva allt i stort sätt från Harry. Men det har redan fallerat. En hel del Ull har blivit ansatt i källaren och overaller och sånt ligger helt fel i storlekar. Så det här kikar jag på nu.

Ellen · 1 month ago
Kan du inte ha bloppis här i bloggen med barnkläder?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com