Weekend

4 weeks ago

Weekend

Vi började fredagen med att min vän och barn kom över på fika i höstsolen. Jag har vart så trött den här veckan ocv för första gången på länge också ledsen. Så Anna tröstade med rätt raka frågor, kaffeskum och en del bisarra skratt.

Weekend

Man kan nästan se att jag är lite ur galoscherna va?

Weekend

Vi åt vallmokaka med alldeles för mycket Pistagecreme på.

Weekend

Fredagsbuketten fick mig att längta efter Halloween. Vad ska man klä sig till i år?

Weekend

Ljuset i det här huset har ändå nått.

Weekend

Eli fick en present i form av nya sängkläder från Midnatt. Dom är i de finaste av Pistageglass grön. Lite av ett tema den här helgen kanske.

Weekend
Weekend

Jag tror jag mår som bäst när allt luktar nymanglat och krispigt. Allt annat kan lite få va när man är låg men att bädda nytt ger mig ny energi. Jag sov även på Johns sidan lite, det brukade jag göra när vi var nykära och han var borta på filminspelning. Så det är ett enkelt hack på att känna den där nykära känslan igen.

Weekend

Provbetsade en ek skiva i den bets jag tänkte ge vårt nya skrivbord. Blev bra. Tror jag är nöjd.

Weekend

Vi kom ut litegrann iallafall och Harry håller på att lära sig att skatea. Tur att John spenderade hela sin ungdom på en bräda.

Weekend
Weekend

Jag fortsatta lördagen i ungefär samma sinnesstämning som fredagen men om något lite gladare.

Weekend

Det såg ut som om lek och bus öppnat på vår gata.

Weekend

Jag provmöblerade lite med den arma stackars möbeln som nu är ful men som efter alla mina förändringar kommer bli så fin.

Weekend

Ni kan se det här som en före…

Nu ska det skruvas och slipas och betsas. Om det bar kunde sluta regna.

Hoppas ni haft en fin helg?

Linnéa · 4 weeks ago
Tycker bordet är jättefint som det är!! Men förstår att du vill betsa. Kul att följa detta projekt. En liten parentes som du kanske redan tänkt på men som jag inte kan låta bli att nämna pga tränörd. Tänk på att ek och furu är väldigt olika i färg och struktur. Betsen kan se rätt annorlunda ut på furuskrivbordet jämfört med provskivan av ek. Ses fram emot att se resultatet sen! Otroligt fint skrivbord betsat eller ej.

Elinor · 4 weeks ago
Åh så fint ni har hemma! Hur har ni gjort för att täcka fästet till gardinskenan i sovrummet? Är det en separat grej ni har satt upp (och vad heter en sån isf?) eller är den inbyggd på nåt vis?

Amanda Andersson · 4 weeks ago
Oh lampan i ert vardagsrum- så fin! Är ute efter något liknande. Får jag fråga vart den är inköpt? Hoppas att du känner dig piggare snart! Blir inspirerad av din blogg

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com