Dailys

2 weeks ago

Dailys

Byxor Arket, tunn Merinotröja Intermisso. Kavaj Totême och glove boots COS.

Dailys
Dailys

Kavaj Other stories samma croppade ullbyxa från Arket och bootsen från COS.

Dailys

Ja men se här! Samma bas igen (byxa och tunn merinotröja.) den stickade borstade ull västen över är från Zara Premium.

Dailys

Sen haft jag dagar i mjukis också. Jearsybyxor med pressveck från Arket, huvtröja från Totême. På fötterna Adidias Falcon.

Dailys

Hemmamys när det är som bäst. Det här är nog några av mina mest använda plagg någonsin båda har fyra år på nacken. Jeans Totême Orginal och Kahsmirtröja från H&M premium.

Dailys
Dailys

Utställda byxor från Arket. Skjorta från Wera och Khasmirpolo från Filippa K.

Är ni som jag att ni kör lite samma bas en vecka och byter överdel eller kavaj för att variera? Jag älskar det sättet att klä mig då det skapar mindre tvätthögar och det blir lite som när man reser, man lägger fram det som är väsentligt för veckan.

Jag strävar egentligen efter att kininets garderoben ytterligare då jag märker hur jag använder samma favoriter egentligen. Tänkte hålla ett riktigt Loppis på Vår Gård i Saltsjöbaden måndagen vecka 44. Kan återkomma till det sen om någon är sugen. Ha en skön höstdag.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com