Cocktail

7 months ago

Cocktail

Solen gav med sig efter helgen men vi sög ut de sista dropparna genom de så otvättade rutorna. Har blivit en grej nu att inte ta tag i det där. Städade undan alla leksaker och funderade på om vi ska sälja av de där matsalsmöblerna och få in något mörkare som ger rummet lite tyngd.

Cocktail

Jag måste verkligen tipsa om den här Mes Dame tröjan som kommer i ett utförande men tre olika färger. Jag har aldrig haft på mig något mjukare och tyngre på samma gång.

Cocktail

Annars har jag försökt power napa mellan Elis ”jag lär mig krypa och får tänder” utbrott.

Cocktail

På övervåningen är det bra romantiskt nu. Ska sätta upp någon modernare konst på väggen mittemot för att skapa kontrast. Får gå ned i tavelgömman i källaren en sväng.

Cocktail

Den här Gullbönan blev ett halvår och vi firade med en bakelse till oss andra och ett halvt ljus och en klämmigs till Eli.

Cocktail

Jag åt lunch med mina vänner på Pas D’art och kan verkligen rekommendera det.

Cocktail

Dom var nästan lika glada som jag över förlovningen.

Cocktail

Sen smet jag in på Totême och köpte utan att överdriva livets tröja.

Cocktail

Det är så lyxigt att ha bästa vänner man kännt i tjugo år. Det finns inget bättre sätt att få vara sig själv på.

Cocktail

Sen börjar så smått hemmakontoret komma på plats. Allt går så långsamt nu. Är hösten en slowfood period allmänt? Annars brukar jag knappt kunna ha ett projekt påtänkt innan det plötsligt är klart.

Cocktail

Eli växer så det knakar, speciellt kinderna. Men det är nog topp tio sötaste med bebisar. Tjockiskindena.

Cocktail

Bebiinsatsen har fått ryka ur badbaljan och här plaskas och skratts det varje kväll innan läggning.

Cocktail

Harry är inne i en alldeles underbar fas i livet. Han känns så nöjd, stor och lycklig. Ni vet när dom sjunger lite när dom bygger lego, skrattar högt åt siba skämt. Borstar tänderna och somnar utan större diskussioner samt att han vill vara med Eli mest hela tiden. Det får mitt hjärta att nästan explodera.

Cocktail

Sista veckan utan dunoverall!

Cocktail

Hälsade på släktingar på Nytorget och gick in på Acne. Förr i tiden tyckte jag nästan varje kollektion hade ett riktigt guldkorn. Nu måste jag leta med lykta. Är det för roligt kanske, för nytänkande för mig? Förtidstanten kanske jag skulle kalla mig.

Cocktail

Sen har det gått åt åtskilda timmar till att ligga och tindra över min ring. Skriva ned tankar och planer i bröllopsboken. Japp ja har en sån nu, i finaste läder. Tänk att jag har drömt om det här sen John och jag firade ett år ihop. Många drömmar som nu ska få plats på de där raderna. Orkar ni med lite brölloppsbonanza nu?

Pauline · 7 months ago
Jaaa!!! Bröllopsinspiration! Jag ska gifta mig själv nästa år (om det blir nåt pga covid..)och skulle så gärna höra hur du tänker kring: location, klänning, mat osv. Tack så mycket och Grattis!!

. · 7 months ago
Såklart vi gör!! Superkul!! :)

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com