Cocktail

2 weeks ago

Cocktail

En riktig hemmavecka. Vi har tagit tag i en hel del projekt. Köpts bets och handtag till skrivbord. Snickrat färdigt planket på baksidan. Ordnat i hyllor och altererat Harrys leksaker.

Cocktail

Dom här byggsatserna från Brio är verkligen lifesaver på eftermiddagarna när Harry kommit frän skolan. Det är perfekt för att få igång lek och tänkande innan tv slås på.

Cocktail

Jag har nästan uteslutande haft på mig den här svarta alpacka tröjan från Mes Dames. Så vansinnesmjuk och skön.

Cocktail

Äntligen fick man ta på sig höstkappa när regnet kom. Älskar att få klä på mig.

Cocktail

Blivit buden på lyxiga frukostar. Här med en nejtarinkompott som jag tänkte koka och dela med er i veckan.

Cocktail

Åkte en sväng till Anna. Hon och Eli är som bästa vänner. Skönt med extra armar ibland. Finns det något finare än när någon annan anknyter till ens barn?

Cocktail

John och Eli får mer tid nu och snart känns det som de där med knepiga läggningar kanske är ett minne blott.

Cocktail

Brorsorna har så kul just nu. Eli skrattar så fort han ser Harry och det är tydligt hur Harry känner sig behövd.

Cocktail

Vi åkte till min barndomspark och jag fick visa Harry dom små reliker av vad som fanns kvar. Är vansinnigt nostalgisk just nu, tror det kan h TT göra med min mammas sjukdom.

Cocktail

Hängde med andra vänner och ”bonusungar”.

Cocktail

Det börjar bli mysigt i Elis rum. Här har jag bäddat med nya fina sängkläder vi fick från Midnatt.

Cocktail

Nu har jag plockat fram luddtofflorna och hösten är officiellt invigd.

Cocktail

Sen vi knopade ihop den här mixen av Ikea stommar så har jag velat spackla igen hålen för hyllplanen.

Cocktail

I veckan hände det äntligen. Det är märkligt vad små detaljer gör för ögat. Hela väggen fick ett mycket lugnare uttryck.

Cocktail

Veckans bukett stod John för. Det krävs ganska många rosor för att det inte ska se skralt ur i sen här vasen. Jag måste säga att jag förtjänade varenda av dem faktiskt.

Cocktail

För den som inte orkar baka så är det här lite som att få äppelpaj och vaniljsås. Crunches müsli, yougurten och hackat äpple. Så gott

Cocktail

Eli och jag har kommit ut mer den här veckan. Jag har tvingat mig själv att promenera både förmiddag och eftermiddanär vi hämtar Harry på skolan. Tänkte att jag kanske var lite extra låg förra veckan för att jag inte fick tillräckligt med luft?

Cocktail

Det äts! Och det älskad att äta. Så nu behöver jag införskaffa haklappar, skedar och tallrikar för här ska allt smakas. Minns när Harry började äta smakportioner, sen var det aldrig mer något annat. Ska man va en sån som orkar koka egen barnmat? Vilka märken är era favoriter?

Cocktail

Var på Ikea och tittade på nya badrumsinredning. Kan inte bestämma mig för mörkt eller ljust. Vad tycker ni.

Cocktail

När vi va i stan förra helgen kom jag på att vi till Harry som hade rätt känslig hud testade det mesta och landade i kanske årets mest otippade affär. Lush, man kan ju knappt gå in där utan att få allergiska utslag på alla dofter. MEN! Dreamcrem gör under på alla plitor och utslag och är dessutom självkonservetande och luktar lite lavendel. Honey i washed the kids är en dushgel som lämnar en som insmord efteråt och doftar hel magiskt av bergamott och honung. Alltså hur kunde jag glömma bort det. Tips tips..

Cocktail

Pappa var här en stund och försökte leka lite, skapa lite anknytning med Eli nån timme. Blir ju inte så mycket så nu men Coviden. Jag uppskattar alla besök jag får. Härligt när man får göra sig lite till med kaffe å kaka. Men i ärlighetens namn var det nog pappa som tömde diskmaskinen och kokade kaffe till en rätt hålögd dotter. Hoppas ni haft en fin vecka?

Filippa · 2 weeks ago
Åh kör mörkt till badrummet!! Vet inte om det är hösten som kommer som får mig att vilja ha mörka träslag överallt, eller att jag bara behöver få in lite värme som kontraster till allt det ljusa trät och beige tonerna.

Anna · 2 weeks ago
Åh vad svårt, men jag hade nog valt ljust, passar så fint till marmorn! Vi har alltid Kört på Ellas Kitchen när tiden inte räcker till (vilket var alltid med vår nummer två) gillar att de har många olika varianter och de smakar mycket.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com