Call and respons – next projekt

2 weeks ago

Call and respons – next projekt
Call and respons – next projekt

Fredag igen och frågeinlägg. Kanske något som lite hängde ihop med förra veckans post är om och vad vi har som nästa projekt för huset? Så det finns en hel del svar där men vi har valt att sätta det mesta på pause. Men en sak vi tänker genomföra oavsett hur framtiden ser ut är badrummet på bottenvåningen. Det är ett badrum i nästan bara marmor, väldigt fint men planritningen är lite märklig och svår att ”möblera”. Vi tänker sätta in ett fönster för att släppa in ljus och vädringsmöjlighet. Sen vill jag gärna bryta av stenen med ett annat naturligt levande material som trä. Vi funderar nu på om vi ska gå mot den mörkare varianten eller en ljusare ek?

Här ovan ser ni lite hur vi tänker kring de olika materialvalen och känslan.

Vilket röstar ni på?

. · 2 weeks ago
Mörkare variant känns helt klart mer originellt och lyxigare än ek. Ni har ju känsla och den där konstnärliga touchen för att få det att funka helt klart! Väldigt spännande, ser fram emot resultatet :)

Alex · 2 weeks ago
Det mörkare! Ljust är fint men det mörkare känns mer exklusivt precis som föregående inlägg beskriver det =)

Maja · 2 weeks ago
Alltså den inspirationsbilden! Jag dör, jag åker hem och hänger upp linnegardiner som duschdraperi med en gång! Så fint! Och vad det är som gör det tycker jag, är marmorn kombinerad med den mörka stolen och varma duschdraperiet. Blir kul att se din tolkning och slutresultatet. Jag tror att du ska lyssna på din magkänsla <3

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com