Call and respons – bag edit

4 weeks ago

Call and respons – Bag edit

Totebag Khaite

Fredag igen och det är dags för frågeinlägg.

Jag har fått endel frågeställningar kring väskor under hösten och nu ska jag ge er mina tankar på ämnet.

När det kommer till väskor finns det enligt mig två vägar att gå. Antingen är det en rolig och utstickande assossoar som sätter som en apostrof till kläderna. En statementpice. Som får vara lite rolig i formen, ha knasiga eller vackra detaljer och kanske blir något man säljer vidare efter några år. Eller så satsar man på livskamrater. De där som aldrig går ur tiden, som kanske inte sticker ut så värst men är ”lojala” och funkar med allt och i vid nästan alla tillfällen. Jag lutar ju oftast emot den andra kategorin varje gång jag letar väska men ska även försöka lägga till några wildcard eftersom jag vet att några av er är intresserade av det.

Tänk på väskan som en förlängning av dig- låter super cheesy men det är ju så. Man har den varje dag och den lägger sista finishen på hela din styling. Den bär dig i den mån att allt viktigt ska få plats och om du älskar din väska så blir den lite av en kompanjon.

Call and respons – Bag edit

Klassiker. Dom här väskorna skulle jag säga fungerar jämt och går inte ur tiden. Svart skinntote COS, Kamelfärgad väska, De Miller, svart Croco Céline och den lilla Flätade klassikern från Bottega Veneta,

Call and respons – Bag edit

Här finns fina plånboksvänliga alternativ. Puffig brun från Arket, Badderad svart tote som blir perfekt skydd för laptop från Zara, Boxig variant från Wandler.

Call and respons – Bag edit

Wildcarden är lite mer kaxiga men fungerar som ett smycke. Här kommer några av mina stand-out favoriter. Fendi gör många Baguettemodeller som är klassiska med samtidigt lite modiga. Loewes Gatebag finns i en uppsjö av utformandet där färg och materialval blandas. Ganni tar in plast, tofsar och läderdetljer för att bryta av, en riktig apostrof! Slutligen har Acne Studios flera modeller med quiltat, flätat eller knutet läder. Här blir även kedjan ett modernt inslag.

Hoppas ni hittar er väska. Jag vet ju vilken jag sparar till med det håller jag för mig själv och därtill lär ju sparandet ta ett par år.
Kram

Hanna · 4 weeks ago
Tack för det här härliga inlägget! Älskar väskor lite mer än vad min plånbok gör... Är så sugen på att köpa en Pochette Metis från Louis Vuitton, kanske att det blir mitt nästa väskköp.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com