Bright lights

3 weeks ago

Bright lights

1.Secto Design 2. Gubi 3. Fritz Hansen. 4. Rubn.

Nu ni börjar det roligaste! Nu ska vi lägga detaljerna till arbetsplatsen och vi börjar med lampor. Här är ett utklipp av några de lampor jag spanat på. Den ska vara klassisk eller super djärv. Den får inte ruinera mig eftersom föräldrarledighet halvt ruinerat en som det är. Ps” Jag vet att man inte ska klaga och det gör jag inte jag är super priviligiad och allt det där så ni kan hoppa över att ev hoppa på mig med sånna kommentarer för jag menar inget illa är bara intresserad av design -svaret” DS.

Men vad tycker ni om lamporna. Jag funderar på om vi ska vara super safe och köpa samma modell som våra sänglampor men i en skrivbordsvariant? Kan ju bli lite opersonligt hotellrum över hela den ideén men det blir också lungt för ögat.

alex · 3 weeks ago
Älskar den första och den sista. Den första kanske inte är en skrivbordslampa? Den sista skulle nog jag satsa på till skrivbordet :) Den första i trä skulle jag ställa i fönstret.. eller på nåt annat ställe där den syns.

emma · 3 weeks ago
Gillar verkligen 3:an, kombinationen av (vad som ser ut att vara) matt svart med mässingen! Och fördel att kunna vinkla lampan med. Tråkigt att alltid "behöva" lägga in brasklappar, önskar att Vi som läste kunde ha högre i tak och förstå nyanser i vad personer skriver i blogg/Instagraminlägg. Har man följt en person över tid får man ändå en liten känsla för hur hen är och borde då också kunna se att man inte menar illa med varje skrivet ord. Tack för trevlig läsning, fina bilder och ha en fin helg! PS. Skrev till dig på Instagram när jag var gravid (med första barnet) i vecka 5 och är nu i vecka 22. Väntar en dotter den 21 februari, så glad för det! Tack för pepp :) DS.

Sophie · 3 weeks ago
4:an är supersnygg!

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com