Cocktail

12 months ago

Cocktail

Jag vacklar så med det här att sätta in liggdelen. Jag vill inte stressa på det där och ser att han bli så nyfiken men också lite överrumplad av alla intryck när han sitter upp. Men han vill ju sitta, så det är kanske dags att byta nu.

Cocktail

Det här rummet som nu blivit så vackert och ombonat när John byggde elementskydden har kvalat upp till en favorit. Här ligger höstmyset på hela dagen. Jag funderar på om man ska få upp lite hyllor här också så att det kan bli en mini läshörna?

Cocktail

Var i Hornstull och hälsade på en annan föräldrarledig kompis. Här bodde John när vi träffades och på det här soliga hörnet har många viktiga scener utspelat sig. Blev så vansinnigt stadsnostalfisk. Jag har haft ett längt ett tag nu att flytta tillbaka till stan men jag älskar ju huset. Vet inte om jag någonsin kommer veta exakt vad jag vill där…

Cocktail

Jag försöker verkligen få in fler promenader för jag rör inte på mig alls så mycket som jag hade tänkt. Eller jo jag är i konstant rörelse med barnen men får inte in någon träning. Ska förnya mitt medlemskap på sats i veckan också för att få lite hjälp med coremuskelaturen och hållningen(?!?) herregud har helt tappat den.

Cocktail

Sen gjorde jag IKEA också i veckan. Elis rum och köket behövde lite grejer. Är det bara jag som alltid missbedömer hur mycket som ska få plats?

Cocktail

Kan man mörkbetsat det här eller är det hål i huvudet?

Cocktail

Nu är hösten officiellt här och det är dags att baxa in alla utemöbler igen. Eller inte alla, man vill ju kunna sitta här och dricka kaffe i solen och en och annan tekopp. Men vi tackar för den här sesången och inser att planket INTE blev klart under sommaren. Men det gör inget.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com