Update

2 weeks ago

Update

Alla har gått in i en dagvill, mjukiskläder tillvaro där vi varken vet vecka eller klockslag. Håret tvättar vi typ inte heller längre.

Update

Nya vikar varje dag.

Update

Är så trist den här veckan så jag orkar inte ens komma på vad vi ska äta till middag. Så charkbricka blir bra.

Update

Ligger och samlar kraft för att påbörja ommålningen härinne.

Update

Rensar ut källaren och ska se till att hela våningen bli möjlig att vistas på. Känns kanske inte så jättekul nu men kommer vara obetalbart att det är klart när hösten, rusket och rutinerna knackar på igen.

Update

Vi har haft fyra kvällar ute på altanen kvällstid på hela sommaren – fyra! Den här värmen som man önskar sig, kommer den någonsin? Eller inbillar jag mig att vi brukar ha ljumna kvällar- sitter man alltid i fleecetröja och huttrar?

Update

Funderar på hur jag ska inreda badrummet på övervåningen. Ljuset här är både skoningslöst och underbart.

Update

Alkoholfri öl och flatbread på stranden är väl så nära utomlandssemester vi kommer på det här (eller nästa år). Jag brukar inte vara den som blir sådär lättirreterad men vet inte vad det är den här veckan. Vill skratta och gråta om vartannat. Kan vara ekorrhjulet som tar ut sitt, eller pms eller bara jag vet inte. Som tur va går det ofta över bara vi bryter upp lite. Så imorgon sticker vi till landet istället, hoppas det blir bättre stämning på mig.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com