Update

3 weeks ago

Update
Update
Update
Update
Update
Update
Update
Update
Update
Update

Vi stannade på landet i några dagar och lyckades pricka in värmeböljan. Det var nästan magiskt fint att ha skärgården runt knuten och bara vi i familjen för att starta upp semestern ihop. Man behöver växa in i ledighet på någe vis. Lägga om rutiner, sovtider och ambitioner. Jag passade på att fylla år också och firades på bästa sätt med tårta, sällskapsspel, klippbad och plockmat. Nu behöver vi åka hem ett par dagar för Eli ska vaccineras och så kan vi passa på med lite renovering i regnrusket.

Håller på med att få ordning i vår grovkällare och som
Vanligt sju åtta projekt däruppe som ligger på listan.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com