Cocktail

4 years ago

Cocktail

Var i stan och då är det obligatoriskt att fylla på te och kaffereserverna. Vi är cemroniellt tedrickande på kvällarna. Alltid en kopp till spelet innan läggning. Känns som ett sånt där minne som Harry kommer föra över på sina barn.

Cocktail

Den här lilla är lite gulligare var dag som går. Han är en KOPIA av Harry när han vart två månader. Ska bli roligt att se om dom blir som lika eller om han förändrar utseende med tiden.

Cocktail

Solnedgångarna just nu.

Cocktail

Jag börjar vänja mig vid smutsiga mattor, slående källardörrar, disk i hon och den totala hemkänslan när man släpper alla måsten. E det semesterkatten som gör sig påmind?

Cocktail

SÅ mkt vi badar nu. Alla i familjen är sånna fiskar.

Cocktail

Tillockmed den minsta aborren.

Cocktail

Jag vågar ha vita skjortor igen nu när jag inte ammar och jag dricker lite rödvin också som en internationell avslappnad bohem.

Cocktail

Mina honungsrosor har nu klättrat upp på utsidan av trappan, nu ser man dom när man öppnar dörren. Dessutom doftar det MAGISKT i skymningen när dörren står öppen.

Cocktail

Vi stjäl fredagsbuketten från naturen, tror inte att den saknas.

Cocktail

Och här mina vänner! Trumvirvel… här sitter dom och smider planer. Vi har bestämt oss för att ta ned vårt förskräckliga staket och bygga nytt fint. Det är sådan obeskrivlig pepp på allt som blir gjort när ”semestern” är inställd. Vill ni se hur vi tänkt?

Maricka · 4 years ago
Oh ja! Vill veta allt om bebisdoft, honungsrosdoft, kärlek och fixarplaner.

S · 4 years ago
Hi, where is the babys cardigan from? It is lovely!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]