Celebrations

3 weeks ago

Celebrations
Celebrations
Celebrations
Celebrations
Celebrations
Celebrations
Celebrations

I förra veckan för-firade vi min födelsedag Jag och två vänner. Så trevligt att starta semestern tillsammans sådär. Blev väl nästan lite för trevligt (och sent) men msn kan leva på det där ett tag. För er som inte ätit på Café Nizza på Södermalm, gör det. Jag kan återvända hur ofta som helst. Missa inte Cacio de peppen eller deras sommargrogg Suez Tonic.

Nu känns det redan som jag fyllt år, blir 36 i år. Minns när min mamma blev 36… kan inte få ihop det där med tidslinjer just nu. Är jag DÄR…

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com