Appreciation

3 weeks ago

Appreciation
Appreciation
Appreciation

I tre månader har Eli funnits hos oss. Jag har trott att den där förlossningsförälskelsen ska lägga sig. Men det gör den inte. Det är först nu jag förstår hur det känns att hålla andan i nio månader. Att jag gått på tå, skummat med blicken över scenarion och hela tiden hållt luften i lungorna. Som beredd på kamp, flykt och förfäran. Nu har jag äntligen andats ut. Med varje lugn sovande stund, med varje leende, nattskrik och matning så kommer insikten närmare. Han ska inte lämna oss, han kommer inte ryckas bort. Han är här nu och kommer stanna. Och jag tar ett andetag till.

Amanda · 3 weeks ago
Oj vad det kändes, det var det finaste jag läst.

Lisa · 3 weeks ago
Så fint ❤️

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com