Coctail

4 years ago

Coctail

Nu har jag äntligen börjar läka på ett kännbart sätt. Jag orkar upp och klä på mig. Tog tillockmed en sväng med bebis och bilen igår för att visa upp Eli för min mamma genom en glasruta. Det var både det finaste och bland det svåraste jag gjort. Glädje och sorg så sammanlänkat. Men det är skönt att känna energi och mindre ont så snabbt. Kroppen är så mäktig och märklig på samma gång.

Coctail

Har flyttat syjuntan utomhus. Det är svårt att beskriva den där känslan för någon som inte bor i hur, när våren kommer och hela tomten öppnas upp för häng. Hade ingen aning om att det på riktigt skulle få huset att växa med 100%.

Funderar på vad nästa syprojekt ska bli, några förslag?

Coctail

Det är fint att vara flera

Coctail

Första åkturen. Jag har äntligen kunnat börja ta kortare promenader. Små steg och korta utflykter. Men det GÅR och jag ja, går.

Kanske finns det lite andra Nacka bor som är f lediga och vill ha barnvagnssällskap?

Coctail

Aw på bästa krogen- riktig hemma hos känsla.

Coctail

Samma med det här Cafét, Kaffe och utsikt med bekväma fåtöljer. Man kan tillockmed komma i pyjamas. Snygga gäster också.

Coctail

Hela huset är ockuperat av fluffiga, mjuka och blommiga bebisgrejer. Å män i denim, precis som vanligt då…

Coctail

Allt. Kvällsljuset, dom två och öppna altandörrar.

Coctail

Jag som var så orolig över ledsamheten över att inte få bära när graviditeten är över. Det löste jag såhär… faktiskt ännu mysigare nu.

Coctail

När det spöregnar plockar jag fram alla rockärmstrixs vi har. Just nu går staffliet varmt.

Coctail

De där ögonen. De är magnetiska. En mentor till mig kallar det att få ”ögonlina” med någon. Det är en så tyst men ändå meningsfull kommunikation man har de där minutrarna. Nu har han fyllt två veckor och jag vill redan stanna tiden.

Det är som förståeligt fortfarande bebisbubbla här. Jag har lite svårt att uppdatera kring något annat, för det här är det enda som betyder något just nu. Men tänker att ni fattar precis det…

. · 4 years ago
Gud vad fint att du delar med dig av så mycket bilder och text från ert liv! Tack för att det känns så äkta och för att du vill dela allt det här fina med oss!!! Blir så glad av att gå in på din blogg! Tack tack tack!!

Ebba · 4 years ago
Så fint! Apropå sytips. Nu kanske du egentligen helst just syr, men tips är annars att brodera ex en födelsedagsduk. Det är hanterbart, lätt att bära med innan det är klart och kan sen verkligen komma till användning några gånger varje år. Broderamera har tre olika motiv i färdiga kitt (jag har gjort ett) och det är såå fina tycker jag. <3

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]