Dailys

7 months ago

Dailys
Dailys
Dailys

Jo men hej! Som ni ser är det klänning och leggings from och med nu. Hittade den här längst in i sommargarderoben och tänkte att det är är väl inte så jag? Men samtidigt så är det helt vansinnigt hur det vissa dagar känns omöjligt att hitta något i rätt storlek.

Det är som att de klassiska plaggen får mig mer att likna ett nödtält än att se sådär svalt okrystad ut. Nu provar vi den här med blommigt i någon dag innan vi återgår till den grå, beige, blå, svarta uniformen.

Mina Célinesneakers är mina bästa vänner just nu, passar i stort sett till allt och får mig att känna mig lite modern. Jag har hört att just sneakers och chiffonklänningar är trendigt. 😉

Dagen till ära fyller även min bror år så jag kan skylla kalaskostymen på det.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com