Week 28

10 months ago

Week 28
Week 28
Week 28

Just nu känns jag enorm. Men vet ju att den stora växtfasen kvarstår. Huden spänner och drar och bebisen sparkar och hickar och hoppar och snurrar som bara den igen. Vilket är så skönt med tanke på förra veckans stilla period.  Jag har hållt koll på dess rörelsemönster rätt noga och har nu vissa intervaller jag vet att jag kan ”lyssna” efter. Sammandragningarna har satt igång och det känns som en bra övning för livmodern.Med Harry hade jag rätt kraftiga som gjorde ont, fick brickanyl vid ett tillfälle då det va lite väl tilltagna. Efter det stannade det dock av och han var kvar därinne till vecka 38. Jag undrar så hur det blir den här gången. Foglossningen går i intervaller,just nu överkomligt men svårt att vara sig själv med skutta ut ur bilar och skogpromenader.

Jag har fortsatt craving för apelsiner och gröt. Känns som det kommer vara hela vägen ut.

Nu är det tre månader till Bf och jag ska börja ta hand om boandet. Känns viktigt att försöka visualisera den här förlossningen och tiden efter litegrann. Iom att jag vart ”upptagen”i att finnas på sjukhus och för mamma är det som om jag inte förstår att det snart är dags. Fick vi inte precis beskedet?

Jag vill få ordning på en bebissäng, en skötplats och hitta de små leksaker, skallrorna och krypmattorna i källaren. Kanske kan det få känslan att bli mer ”på riktigt”

Kram

Moa · 10 months ago
Du är SÅ vacker Julia❣️

Therese · 10 months ago
Tofflorna! Ser så sköna ut. Undrar var du köpt dem? Fin och härlig blogg du har

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com