Whislist

7 months ago

Whislist

Faux H&M, Olivgrön skjorta från H&M, Röd stickad klänning COS och en polokrage som går ned över magen från Arket.

Det är inte alltid lätt att känna sig ess under graviditeten. Jag har försökt att använda mycket av mina plagg jag redan hade men den här ggn svullnade jag upp lite överallt redan första veckorna. Mina bröst är ungefär samma storlek som när jag ammade Harry och än är jag i vecka 17. Märkligt eller helt normalt spelar ju ingen roll direkt. Har räknat med att bli stor som ett hus och tänker njuta av varje min.

Dock…. så tycker jag det är lite fint om jag får känna mig lite fin i den där tubformen jag håller på att anta. Så mina wishlist kommer vara anpassade till gravida till en viss del. Det här skulle jag kunna bo i ända fram till Jul.

Sara · 7 months ago
Grattis! mera klädtips mottages gärna och sånt man vill behålla :) , kan inte ha något som spänner över magen då blir den stenhård. Är i vecka 24 och magen är enorm! Vänligen Sara

Julia Brukroken · 7 months ago
Hej Sara! Jag hade samma upplevelse med Harry och att magen blev helspänd vid för hård beröring. Jag kommer att fortsätta med Lite gravidinspiration och hoppas att något faller dig i smaken :) Jag gillar verkligen iden på att man ska kunna ha grejerna sen vid amningsperioden också. Då är det komfort komfort komfort som gäller. Ha en fin dag / Julia

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com