The Way We Play

Eat

2 weeks ago
Eat
Eat

Eftersom vädret är lite höstligt och vi skär ner på kött just nu var en klassisk fransk spenatsoppa en god idé .

 

Tina upp en påse frust hackad spenat. Tillsätt en vitlök pressad. Några stänk muskot och två matskedar torkad basilika. Stänk i två puder av paprikapulver och Cheyennpeppar. Låt fräsa lite. Sen häller på på en/ en och en halv liter hönsbuljong eller grönsaksbuljong. Låt koka upp under medelvärme. I slutet häll på en Dm tjock grädde. Salta och peppra vid behov.

Servera med varma mackor eller nybakat bröd.

2 Replies to “Eat”

  1. Fanny Nyman says:

    Soppa och bröd, livets mat! Tack för tips!

  2. Emelie says:

    Älskar maten du bjuder på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com