Slow living

2 years ago

Slow living
Slow living
Slow living
Slow living
Slow living

Nu går vi in i sista veckan av årets sommarsemester. Än är det inte över men redan nu är jag så tacksam. Och lite stolt. Jag har verkligen kunnat varva ned. Ordentligt. Det är första sommaren på många år som jag inte känt mig stressad att hinna med, svårt att sova eller känslan av att tiden rinner lite mellan fingrarna. Jag har haft en magisk semester och hela den här stora ombyggnationen vi drog på oss när vi kom hem från Mallis har gjort att man bara få fortsätta ta allt lite manjana. Det är pyamas och keps. Klassisk musik och böcker, unge i hundkoja och en hel del disk. Men jag ska verkligen fortsätta såhär nu in i hösten. Men andetagen nere i magen.

Jag har tre höstlöften:

– minska på skärmtid

– en promenad om dagen (om så tio min)

– se detaljerna.

Får se hur det går. Har ni sånna skolstarts-löften. Jag ser som jag nämnt för er tidigare år alltid hösten som det egentliga nyåret. Jag gör alla omstarter i augusti. Är vi fler och i sånt fall vad är era löften?

M · 2 years ago
Åh, vad fint det låter med höstlöften! Mina: - vara ute i naturen varje dag - också minska på skärmtid - försöka tänka kärleksfulla tankar i mötet med andra människor

Lisa · 2 years ago
Hej! Vilken otroligt fin blå mugg! Får man fråga var den kommer ifrån?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com