Daily

1 year ago

Daily
Daily

Jag har en sådan stilförälskelse i Carolina Storm att det liknas just så som hennes namne – stormförtjust. Härom dagen lade hon upp en blid på instgram med en keps på sig. Keps tänkte jag , inte visste jag att det hade förmågan att bringa fram den där fantastiskt avslappnade new york 90 tals looken som man älskar. Jag lever ju i Johns förstora oljerockar, slitna 501 or och kashmir så det är väl mer en livsstil än stil kanske. Men den där Nofashion looken är bara så fin. Så vips inspirerades jag av en annan inspirerare och dagen efter bar det iväg att leta rätt på den där kepsen. Nu ska den bara in i tvätten, ligga i framrutan på bilen och blekas lite samt användas i trädgården hela våren så är den perfekt. Tack för att det finns andra som dela sig själva lite “pinsamma” men stunning vardagsoutfit bilder här och där.

Maria · 1 year ago
Så fin keps! Vart är den ifrån?

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com