The Way We Play

Quiltime

2 months ago
Quiltime
Quiltime
Quiltime
Quiltime
Quiltime

Det finns egentligen inte så många Bloggar jag följer som gör mig sådär tokinspirerad. Johanna Bradford har dock den effekten på mig. Härom veckan låg jag hemma sjuk i influensan och ägnade stor del av dessa dagar till att scrolla bakåt i hennes inlägg. Jag snubblade över en hel del inredningsinspiration men främst en svindyr engelsk hemsida som sålde porslin och Quiltar. Jag bestämde mig på studs för att sy en egen. Som ett litet “jag ska titta mindre på Netflix” projekt under våren.

Hittade en hel del fina lapptäckesbitar på Ohlssons tyger och sen till ritbordet. Jag har försökt knycka ihop ett egen kombinerat mönster och det var en massa smådetaljer att tänka på. Nu har jag precis börjat att sy ihop de rutor som förhoppningsvis kommer att sluta som ett lapptäcke. Jag ser fram emot att krypa upp med det där på altanen i försommarkvällen. Risken är ju dock att jag kommer halvvägs och att de får bli stolsdynor istället. Men jag har i alla fall försökt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]